Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Νέος εκβιασμός για το χρέος» κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν από την κυβέρνηση να λάβει σκληρά μέτρα και στα εργασιακά προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα.

Επίσης η «Αγορά»:

● αποκαλύπτει το παρασκήνιο της δραματικής 4ωρης σύσκεψης του Αλέξη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο για το ασφαλιστικό. «Θα κάνουμε τα πάντα για να μη μειώσουμε τις κύριες συντάξεις» τόνισε ο πρωθυπουργός.

● φέρνει στο φως τις επαφές που κάνουν Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης υπό άκρα μυστικότητα ενόψει του β’ γύρου των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, τη μάχη στο παρασκήνιο για τις συμμαχίες αλλά και τη νέα παρέμβαση που ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για την ατζέντα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Βερολίνο στις 18 Ιανουαρίου.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο οποίος δηλώνει: «Η αλλαγή συνθήκης για τη Frontex απαιτεί ομοφωνία» και του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος τονίζει: «Ο Κυριάκος απευθύνεται στις ελίτ και ο Βαγγέλης στον λαό».

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Εκτάκτως την Πέμπτη στην Αγορά:100 χρόνια

Edith Piaf 2CD, Rabbids & Woman’s Look

 

100 ΧΡΟΝΙΑ EDITH PIAF 

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η επετειακή έκδοση με όλες τις μεγάλες ερμηνείες της, σε 2 συλλεκτικά cd.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Rabbids

Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

WOMAN ‘S LOOK

Μια έκδοση αφιερωμένη στη γυναίκα του σήμερα που μεταξύ άλλων φιλοξενεί…αποκλειστική συνέντευξη της μεγάλης Γαλλίδας Ντίβας Κατρίν Ντενέβ, πορτρέτο της Αντζελίνα Τζολί και ειδήσεις από τον χώρο της Τέχνης, της μόδας και της ομορφιάς. Μια έκδοση που γνωρίζει καλά τη γυναίκα, την φροντίζει και την… αγαπά

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.