Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τα κόκκινα δάνεια, τα “μαύρα” funds και η λευκή σημαία» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης- δανειστών για την πρώτη κατοικία, την παρέμβαση Ντράγκι σε Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Ντάισελμπλουμ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καθώς και το σχέδιο της Παγκόσμιας Τράπεζας να χρηματοδοτήσει τα «κοράκια» των πλειστηριασμών για να αγοράσουν «κόκκινα δάνεια».

Επίσης η «Αγορά»:

● φέρνει στο φως την απαίτηση της τρόικας να μπει τέλος στις παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές δασκάλων και καθηγητών με την απασχόλησή τους στις διοικητικές υπηρεσίες των δικαστηρίων.

● αποκαλύπτει ότι έρχονται νέες μειώσεις έως 40% για 50.000 συνταξιούχους.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις απειλές, τις παρακολουθήσεις και το παρασκήνιο των 9 μηνών στην υπόθεση Πανούση. Οι πρωταγωνιστές Γιάννης Πανούσης και Πάνος Λάμπρου μιλούν στην «Α». 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Παίζουν πάλι το σενάριο του φιλοτρομοκρατικού ΣΥΡΙΖΑ» και του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος τονίζει: «Η υπόθεση Πανούση βγάζει κάτι σάπιο».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Σάββατο στην “Αγορά”:Κώστας Μακεδόνας νέο

CD και Η κυρία Νταλογουέι της Βιρτζίνια Γουλφ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
Τo νέο CD του αγαπημένου ερμηνευτή με 12 υπέροχα τραγούδια.

«Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΟΓΟΥΕΪ» ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ
Το κορυφαίο μυθιστόρημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που σκιαγραφεί την ανθρώπινη ψυχή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η Βιρτζίνια Γούλφ παρασύρει τον αναγνώστη με μια αφήγηση που ταξιδεύει ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν και δένει με ένα και μόνο νήμα τις πορείες κεντρικών και δευτερευόντων ηρώων, επιτυγχάνοντας να εισχωρήσει βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή..

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.