Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Tινάζουν στον αέρα τις 100 δόσεις» κυκλοφορεί η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι με τις νέες αλλαγές που απαιτούν οι δανειστές ακυρώνεται στην πράξη η ρύθμιση-ανάσα για τους οφειλέτες, καθώς θα μένουν εκτός ακόμη και όσοι καθυστερήσουν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ ή τέλη κυκλοφορίας.

 Επίσης η «Αγορά»:

● αποκαλύπτει ότι μένουν στα αζήτητα 50,9 εκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση για το προσφυγικό εξαιτίας της ολιγωρίας των συναρμόδιων υπουργών.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ σχετικά με το σχέδιο για το ασφαλιστικό που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας σε συνεννόηση με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, το οποίο θα οδηγήσει σε περικοπές έως 15% στις κύριες και 6% στις επικουρικές συντάξεις.

● φιλοξενεί συνέντευξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννημματά, η οποία δηλώνει: «Μόνη λύση μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας».

● φέρνει στο φως το σχέδιο νόμου για τη νομιμοποίηση του «μαύρου χρήματος» που θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Ο νόμος για τα κανάλια θα περάσει από την Κομισιόν» και του βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος τονίζει: «Η οικονομία ξανακύλησε στο καθοδικό σπιράλ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Σάββατο στην Αγορά:Julio Iglesias νέο CD&Το

πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ

JULIO IGLESIAS
To νέο CD του μεγάλου ερμηνευτή με 14 υπέροχα τραγούδια.

«ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ» ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Το θρυλικό βιβλίο του Όσκαρ Ουάιλντ για την αιώνια νεότητα και την άφθαρτη ομορφιά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ θεωρήθηκε προκλητικό, σκανδάλισε τα βικτοριανά ήθη και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών
για την ανηθικότητα του ήρωα, που τοποθετεί την ηδονή πάνω από κάθε πνευματική αξία. Σήμερα,έναν αιώνα μετά την πρώτη της έκδοση, η ιστορία του Ντόριαν Γκρέι εξακολουθεί να συμβολίζει το άπιαστο όνειρο της αιώνιας νεότητας και της άφθαρτης ομορφιάς.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.