Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Nέοι φόροι για το ασφαλιστικό» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει εισφορές σε τραπεζικές συναλλαγές, τυχερά παιχνίδια, ρυπογόνες επιχειρήσεις ακόμη και στα πρόστιμα της Τροχαίας για να κλείσει την «μαύρη τρύπα» των ταμείων.

Επίσης η «Αγορά»:

● φέρνει στο φως το σχέδιο για την κατασκευή 12 καταυλισμών προσφύγων σε Αττική, Μακεδονία και νησιά του Αιγαίου.

● φιλοξενεί δηλώσεις του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος τονίζει: «Δεν υπάρχει ενιαίο πνεύμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το προσφυγικό».

● αποκαλύπτει την εμπιστευτική έκθεση που έστειλε η Ντέλια Βελκουλέσκου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην οποία επισημαίνει ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δεν θα κλείσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Το συνταξιοδοτικό απειλεί την κυβέρνηση» και του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τονίζει: «Να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία Βουλγαράκης και Ψωμιάδης».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην «Αγορά»: R.E.M. 2CD Best Of &

«Ο αναρχικός τραπεζίτης» του Πεσσόα

R.E.M.

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους από το θρυλικό MTV unplugged σε 2 συλλεκτικά CD.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

«Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ» ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΕΣΣΟΑ

Το συγκλονιστικό βιβλίο του Φερναντο Πεσσόα που τα έβαλε με τις νοοτροπίες των ανθρώπων που θέλουν να τα αλλάξουν όλα χωρίς να θέλουν να αλλάξουν οι ίδιοι.

 Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μπορεί ένας αναρχικός να είναι τραπεζίτης;

Μπορεί ένας τραπεζίτης να είναι αναρχικός;

Είναι δυνατόν αυτές οι αντικρουόμενες ιδιότητες να συνδυάζονται;

Ο μεγάλος Πορτογάλος συγγραφέας προσφέρει ένα κείμενο που κλονίζει τις καθιερωμένες αντιλήψεις, προβληματίζει, διχάζει και ενενήντα χρόνια μετά την πρώτη του δημοσίευση παραμένει απολαυστικό, προκλητικό και συνάμα επίκαιρο.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.