Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τινάζουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση» κυκλοφορεί η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει την απαίτηση-βόμβα της εκπροσώπου του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου για απελευθέρωση των πλειστηριασμών στην Ελλάδα με βάση το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Κύπρο και τις παράλογες αξιώσεις των δανειστών που μπλοκάρουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και προκάλεσαν την αντίδραση του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ.

Επίσης η «Αγορά» :

● φέρνει στο φως το σχέδιο για μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που συζητούν κυβέρνηση και δανειστές και προβλέπει τη μείωση έως 50% στις συντάξεις ΔΕΚΟ και τραπεζών.

● αποκαλύπτει ότι επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια για ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση.

● φιλοξενεί συνέντευξη του Ελληνα Γραμματέα των Γάλλων Σοσιαλιστών, Ζαν Καμπαντελίς, ο οποίος δηλώνει: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν την ίδια γλώσσα».

● δημοσιεύει ρεπορτάζ σχετικά με το ποιοι ενδιαφέρονται για τις νέες τηλεοπτικές άδειες.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη, η οποία δηλώνει: «Τα μέτρα ανακούφισης θα έρθουν αργότερα» και του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή δεν μπορεί να διοικείται με φαξ από τη Συγγρού».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην “Αγορά”: Νέο CD Χάρις Αλεξίου

και “Ο παίκτης” του Ντοστογιέφσκι

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ» ΝΕΟ CD

Το νέο CD της Χάρις Αλεξίου με 11 ολοκαίνουργια τραγούδια

«Ο ΠΑΙΚΤΗΣ» ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ

Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του Ντοστογιέφσκι. Ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

 Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Με απαράμιλλο τρόπο ο συγγραφέας σκιαγραφεί την κατάρρευση ενός ήρωα ο οποίος καταστρέφεται από δύο μεγάλα πάθη: τον έρωτα και τον τζόγο

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.