Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Φορολογική παράκρουση!» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι κυβέρνηση και δανειστές σχεδιάζουν να επιβάλουν χαράτσι σε όλες τις παροχές των επιχειρήσεων προς τους εργαζομένους τους.

Επίσης η «Αγορά» :

● φέρνει στο φως το παρασκήνιο από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό και το σκληρό παζάρι για έκπτωση 2 δισ. ευρώ στα μέτρα του μνημονίου.

●  αποκαλύπτει το σχέδιο που επεξεργάζονται Βερολίνο και Παρίσι για ρύθμιση του ελληνικού χρέους με δόσεις.

●  δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη συμφωνία του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο με στόχο την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της εκκλησίας.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δηλώνει: «Οι ψηφοφόροι γνώριζαν τις υποχωρήσεις μας» και του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, ο οποίος τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να κατακερματιστεί».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην «Αγορά»: «Η Δίκη» του

Φραντς Κάφκα και το περιοδικό Jamie

«Η ΔΙΚΗ» ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ

Ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία του 20ού αιώνα. Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η  συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει και τα ανολοκλήρωτα κεφάλαια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Γραμμένη το 1914, Η δίκη είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυθιστορήματα του εικοστού αιώνα. Η ιστορία του Γιόζεφ Κ. μπορεί να διαβαστεί ως μια αναζήτηση
για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης, μια παραβολή που εκφράζει την αγωνία και την αποξένωση του σύγχρονου ανθρώπου ή μια προφητεία των υπερβολών της
σύγχρονης γραφειοκρατίας και του παραλογισμού των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

JAMIE

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.
·Σούπερ τροφές
·Νοστιμιές με λαχανικά και όσπρια
·Οικογενειακά πιάτα αλά ιταλικά
·Γλυκά με κακάο και αχλάδια
·Ταξίδι στη Μαγιόρκα

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.