Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Εφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις-εξπρές» κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα 101 νέα δρακόντεια μέτρα κατά της φοροδιαφυγής που θα λάβει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές υπό τον τίτλο: «Να μην επιστρέψουμε στη διαπλοκή, τη διαφθορά και τα καρτέλ».

Επίσης η «Αγορά» :

● αποκαλύπτει την απαίτηση των δανειστών για επιστροφή των ελεγκτών στην Αθήνα, μόλις 8 ημέρες μετά τις εκλογές.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για την μαύρη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνά τα 900 εκατ. ευρώ και συνιστά απειλή για την ομαλή καταβολή των συντάξεων .

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δηλώνει: «Μακάρι να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ» και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, η οποία τονίζει: «Οι παλινωδίες της Ε.Ε. στο μεταναστευτικό δεν είναι άλλοθι απραγίας σε εθνικό επίπεδο».

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην «Αγορά»: Tina Turner Best of

και «Το νησί του Kong» (DVD για παιδιά)

TINA TURNER-PRIVATE DANCER   

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το νέο διπλό CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.
Private Dancer, What’s Love Got To Do With It, We Don’t Need Another Hero, Let’s stay together, Show some respect, Help, Wrote a letter, Tonight, κ.ά.

TO ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ ΤΟΥ KONG

H θρυλική παιδική σειρά δράσης και φαντασίας, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
Αυτό το Σάββατο  άλλο ένα dvd με 2 επεισόδια.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.