Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Το μνημόνιο φέρνει τον “σούπερ Τειρεσία”» κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή η «Αγορά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι συστήνεται νέα ανεξάρτητη αρχή με την ονομασία «Υπηρεσία Πίστωσης και Πλούτου». Θα συγκεντρώνει στοιχεία για τις οφειλές και τις περιουσίες όλων των ιδιωτών και των επιχειρήσεων.

Επίσης η «Αγορά» :

● φέρνει στο φως τους όρους που θα θέσει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο σημερινό Eurogroup, προκειμένου να υπογράψει τη συμφωνία για το τρίτο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας.

● αποκαλύπτει ότι το νέο ενιαίο μισθολόγιο που θα εφαρμοστεί στο δημόσιο από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα οδηγήσει σε μειώσεις στους μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων υπαλλήλων.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη φθινοπωρινή καταιγίδα στις συντάξεις με τα νέα μέτρα- σοκ που θα κληθεί να ψηφίσει η Βουλή.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Οι εκλογές δεν προκρίνονται αλλά μπορεί να προκύψουν» και του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος τονίζει: «Η κυβέρνηση να αφήσει τα παίγνια και να κυβερνήσει».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Εκτάκτως την Παρασκευή στην “Αγορά”:Χρήστος

Δάντης Best of (2 CD) και Πέππα το γουρουνάκι

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ BEST OF

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα 2 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ψάξε με, Δακτυλικά αποτυπώματα, Πάει αγάπη μου, Κάποιος σ’ αγαπάει, Μωρό μου εσύ,Κομμάτια, Το παλιό μου παλτό, 24.000 baci κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Εκτάκτως την Παρασκευή άλλο ένα dvd με 4 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων  καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.