Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Το απόρρητο σχέδιο της “Ευρωδραχμής”»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ποιοι και πώς απεργάζονταν την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα.

 Επίσης, η «Αγορά»:

 ● φέρνει στο φως τις πιέσεις που ασκούν οι δανειστές στην Αθήνα για να περιληφθούν στο νέο μνημόνιο μέτρα για μείωση μισθών και απολύσεις στο δημόσιο.

● δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη σύναψη του τρίτου προγράμματος και αμέσως μετά να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος δηλώνει: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει στο μνημόνιο θα γίνει ΔΗΜΑΡ» και του βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος τονίζει: «Ο Βαρουφάκης είχε δόλο. Πρέπει να ελεγχθεί ποινικά».

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»: Ο Jamie Oliver

μαγειρεύει ελληνικά και Πέππα το γουρουνάκι

Jamie

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

· Ο Jamie μαγειρεύει ελληνικά – Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα
· Καλοκαιρινό αρνάκι, δροσερές σαλάτες, λαχταριστά γλυκά
· Τα μυστικά του BBQ
· Νόστιμα πιάτα για κάθε μέρα
· Ταξίδι στο Άγιο Όρος

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Αυτό το Σάββατο άλλο ένα dvd με 5 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.