Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Ολη η αλήθεια για τις τράπεζες»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς θα επηρεάσει τη λειτουργία των τραπεζών η πιθανή συμφωνία με τους πιστωτές και τι θα γίνει με καταθέσεις, δάνεια, θυρίδες, επιταγές και όρια αναλήψεων.

Επίσης, η «Αγορά»:

● παρουσιάζει την «ακτινογραφία» των μέτρων που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση προς τους δανειστές και τις ανατροπές που φέρνουν στο ασφαλιστικό, την φορολογία, το δημόσιο και τις επιχειρήσεις.

●  Φέρνει στο φως το δραματικό παρασκήνιο των 12 κρίσιμων ωρών που άνοιξαν τον δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος δηλώνει: «Κάναμε λάθη από απειρία, αλλά η παραμονή στο ευρώ είναι μονόδρομος» και του βουλευτή της Ν.Δ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος τονίζει: «Η επίτευξη συμφωνίας αποτελεί εθνική αναγκαιότητα».

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Τo Σάββατο με την «Αγορά»: Eric Clapton Best of

(2cd) και Πέππα το γουρουνάκι (dvd)

ERIC CLAPTON – BEST OF

Το νέο ακυκλοφόρητο διπλό cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αυτό το Σάββατο άλλο ένα dvd με 5 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων  καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

 Δείτε το βίντεο:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.