Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «To τελευταίο email των δανειστών»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα έξι μέτρα-«φωτιά» που ζητούν οι Θεσμοί από την κυβέρνηση προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία και να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας για την ελληνική οικονομία.

 Επίσης, η «Αγορά»:

 ·        δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον κύκλο τηλεφωνικών επικοινωνιών με Ευρωπαίους αξιωματούχους που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για συμφωνία με τους εταίρους.

·        αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για «μαχαίρι» σε πρόωρες συντάξεις και εθελούσιες εξόδους.

·        φιλοξενεί αποκλειστική δήλωση  του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η Αριστερά δεν θα λερώσει τα χέρια της με συμφωνίες αντιλαϊκού βούρκου».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος δηλώνει «Δεν υπάρχει one man show στη διαπραγμάτευση» και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος επισημαίνει: «Η κυβέρνηση έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών 2 δισ. ευρώ».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»: Νίκος Παπάζογλου –

2 CD με τα μεγάλα τραγούδια του


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

 Δύο συλλεκτικά cd με όλα τα μεγάλα τραγούδια του.

Κανείς εδώ δεν τραγουδά, Πότε Βούδας πότε Κούδας, Αχ Ελλάδα, Υδροχόος, Με το τραγούδι με το κρασί, Αύγουστος, Μάτια μου, ο Μοναχός ο Άνθρωπος, Στη ρωγμή του Χρόνου, Φύσηξε ο Βαρδάρης, Δεν είμαι Ποιητής κ.ά.

 Δείτε εδώ τα τραγούδια:


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.