Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «”Aσκήσεις” Grexit από την Κομισιόν»  κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς, παρά τα πρώτα θετικά δείγματα από τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, οι Βρυξέλλες εξετάζουν για πρώτη φορά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. 

 Επίσης, η «Αγορά»:

  • ρίχνει φως στο παρασκήνιο του Eurogroup και την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης από τους ομολόγους του με εκφράσεις όπως: «Είσαι ανεύθυνος και τζογαδόρος».
  • αποκαλύπτει τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς για να αποκρούσει τις πιέσεις για αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ, με κυριότερο την επιβολή φόρου διανυκτέρευσης σε όλα τα ξενοδοχεία .
  • φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος δηλώνει: «Δημοψήφισμα ή εκλογές δεν αποτελούν λύση για τη χώρα» και της βουλευτού της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία τονίζει: «Αν ήθελε ο Καραμανλής θα άνοιγαν οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ.».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επισημαίνει:  «Δεν υπάρχουν υπόγεια ρεύματα με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»: Γιώργος Νταλάρας –

2 cd με τα Μεγάλα Τραγούδια (1979-1998)

Γιώργος Νταλάρας – Τα χρώματα του Χρόνου

 Για πρώτη φορά σε εφημερίδα όλα τα μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου ερμηνευτή.

Αυτό το Σάββατο η κόκκινη κασετίνα και με τα 2 cd.

Περιλαμβάνει τα χρόνια (1979-1998)

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.