Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις τριβές μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, την ώρα που η παράταση της αβεβαιότητας στη διαπραγμάτευση «στεγνώνει» από ρευστότητα την εσωτερική αγορά.

 

Επίσης, η «Αγορά»:

 

·  φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα ο οποίος δηλώνει: «Εξετάζουμε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη που επισημαίνει: «Το θέμα είναι να μη χρεοκοπήσουμε έως το Πάσχα».

·  φέρνει στο φως το αίτημα Γιούνκερ και Ντάισελμπλουμ προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για «απόσυρση» του Γιάνη Βαρουφάκη από τις διαπραγματεύσεις και αντικατάστασή του από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

·  δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη δραματική προειδοποίηση που απηύθυνε η Κομισιόν προς την Αθήνα ότι το ταμείο του ελληνικού κράτους θα αδειάσει σε δύο εβδομάδες, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς.

 Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος διαπιστώνει ότι «η χώρα σέρνεται και υποβαθμίζεται εντός του ευρώ» και τονίζει: «Οδεύουμε ολοταχώς στο Μνημόνιο 3».

 Τέλος, στην «Αγορά» μιλάει αποκλειστικά ο Εκχαρντ Ρέμπεργκ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών σε θέματα προϋπολογισμού, ο οποίος προειδοποιεί: «Τρίτο δάνειο θα φέρει και νέο μνημόνιο». 

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»:

 

Julio Iglesias διπλό cd και βιβλίο: γεύση από ελληνικά μοναστήρια


JULIO IGLESIAS

Όλες οι επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή σε δύο συλλεκτικά cd.

Αυτό το Σάββατο η κασετίνα και με τα 2 cd.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

ΓΕΥΣΗ… ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Πασχαλινές λιτανείες στο Άγιον Όρος, επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά και η κουζίνα του Μυλοπόταμου από τον μοναχό Επιφάνιο.

(200 σελίδες, 285 αποκλειστικές φωτογραφίες)

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.