Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Γερμανικό “πάρτι” φοροδιαφυγής στην Ελλάδα!»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Mercedes-Benz και BMW εξαπάτησαν το ελληνικό Δημόσιο, προκαλώντας την παρέμβαση του ΣΔΟΕ. 

 

Επίσης, η «Αγορά»:

·        φέρνει στο φως την απόρρητη ατζέντα των τεχνικών κλιμακίων της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ με τα μέτρα που ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση.

·        δημοσιεύει ρεπορτάζ που αποκωδικοποιεί τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη μίνι Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα και περιγράφει τον «αγώνα δρόμου» της ελληνικής κυβέρνησης έως τις 3 Απριλίου.

·        Φιλοξενεί συνέντευξη της επικεφαλής της Επιτροπής Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και ηγετικού στελέχους του συγκυβερνώντος κόμματος SPD της Γερμανίας, Γκεζίνε Σουάν, η οποία παραδέχεται ότι η Ελλάδα δικαιούται να ζητεί πολεμικές αποζημιώσεις από το Βερολίνο

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χουντή, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις δεσμεύσεις μας προς τον λαό» και του  Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος δηλώνει: «Χρειάζεται εθνική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»: Πασχαλινό Jamie

και Βασίλης Παπακωνσταντίνου διπλό cd

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα δύο συλλεκτικά cd με όλα τα μεγάλα τραγούδια του.

Αυτό το Σάββατο η κασετίνα και με τα 2 cd.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά, Δεν υπάρχω, Ο Κουρσάρος, Ένα καράβι, Ελλάς, Σ’ ακολουθώ, Φοβάμαι, Μπαγάσας, Να γράφεις να τηλεφωνείς, Φυσάει,Βράδυ Σαββάτου, Πριν το τέλος,Άσε με να κάνω λάθος, Ο μαύρος γάτος κ. ά

 

“Jamie”

 

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

· Πασχαλινό τραπέζι με πικάντικο αρνάκι

· Κυπριακές λιχουδιές

· Λαχταριστά γλυκά

. Ταξίδι στην Ιρλανδία

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.