Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Όλο το σχέδιο της συμφωνίας!»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα επτά «ναι», τα τέσσερα «όχι» και το μεγάλο «αγκάθι» στην τελική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

 Παράλληλα, φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει: «Μηδαμινό, αν όχι ανύπαρκτο, το ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές» και του αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU της Ανγκελα Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, ο οποίος διαμηνύει: «Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί να τηρήσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις».  

 Επίσης, η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τον διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και το τηλεφώνημα του Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Ελληνα πρωθυπουργό.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για το «παζάρι» των 72 ωρών στις Βρυξέλλες και τις δύο ομάδες διαπραγμάτευσης που εκπροσωπούν την Ελλάδα και τους πιστωτές.
  • αποκαλύπτει τι είπαν οι «δελφίνοι» για τον Αντώνη Σαμαρά στο δείπνο της Γιαννάκου

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια ο οποίος επισημαίνει: «Η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια μεγάλη στρατηγική ήττα» και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία δηλώνει: «Θα εξασφαλίσουμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας». 

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Τo Σάββατο με την «Αγορά»: Κ. Μακεδόνας, Demis Roussos και βιβλίο με Μικρασιάτικες συνταγές



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ – ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου ερμηνευτή.

Το Ποδήλατο, Κάτσε καλά, Στον Λευκό τον Πύργο, Η Λίζα και η Κορνίζα, Μαργαριτάρια, Κόκκινα γυαλιά, Το παλιό μου παλτό, Μόνο μια φορά, Ταξί, κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

DEMIS ROUSSOS-BEST OF

 Το cd με τα μεγάλα τραγούδια εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί.

 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ- ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

Το βιβλίο της Ιωάννας Αραμπατζή με ελληνικές  συνταγές και παραδοσιακά μαγειρέματα, από τις γιαγιάδες της Μικράς Ασίας.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.