Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Πάρτε πίσω τον φόρο σε κρασί – στοίχημα»  κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέρα που θα απέφεραν 300 εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, αυξάνοντας έτσι τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού το 2016. H τρόικα έχει ενστάσεις και για τη δημόσια διοίκηση , ζητώντας τα στοιχεία για τη μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων. Οι θεσμοί, απαιτούν επίσης να μπουν μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις ευθύνης του δημοσίου. 

Επίσης, η «Αγορά»:

• δημοσιεύει ότι η τρόικα ζήτησε μείωση της εθνικής σύνταξης κάτω από τα 384 ευρώ που προτείνει η κυβέρνηση

• αποκαλύπτει τα απόρρητα πρακτικά της συνάντησης του Ταγίπ Ερντογάν, του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Ντόναλντ Τουσκ στην Αττάλεια. «Θέλετε 15.000 παιδιά πνιγμένα στο Αιγαίο;» απείλησε ο Τούρκος πρόεδρος τους ευρωπαίους αξιωματούχους , ζητώντας περισσότερα χρήματα. «Μπορούμε να ανοίξουμε τις πόρτες προς την Ελλάδα και τη Βουλγαρία όποια στιγμή θέλουμε και να στέλνουμε τους πρόσφυγες με τα λεωφορεία» συνέχισε τον εκβιασμό, λέγοντας ότι είναι ένας «πρίγκιπας»!

• φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος τονίζει: «Μέχρι τα τέλη Απριλίου, έχουμε καιρό για το λιμάνι…» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, ο οποίος δηλώνει: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο εκλογών».

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην Αγορά: Κώστας Τουρνάς +

Poll – Best of και μαζί Rabbids

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ – POLL

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα  δύο cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Άνθρωπε Αγάπα, Έλα ήλιε μου, Κυρίες και Κύριοι, Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής, Μην της το πεις, Όπου Φυσάει ο Άνεμος, Δε Μετανιώνω, Λεν, Αν ο Έρωτας Ζει, Ο Αχιλλέας από το Κάιρο, Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi κ.ά.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Rabbids

Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

  

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.