Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Xαράτσι και στο ίντερνετ!» κυκλοφορεί η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση προτείνει στη τρόικα την επιβολή μηνιαίου τέλους σε όλες τις συνδέσεις.

Επίσης η «Αγορά»:

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για το τηλεφώνημα της Αγκελα Μέρκελ στον Φρανσουά Ολάντ, πριν από τη συνάντηση του Γάλλου προέδρου με τον Αλέξη Τσίπρα.

● φέρνει στο φως ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο καθεστώς φορολόγησης των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

● αποκαλύπτει ότι κυβέρνηση και δανειστές συζητούν αυξήσεις-«φωτιά» στον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει: «Σε ενδεχόμενες εκλογές δεν θα είναι νικητής ο Μητσοτάκης» και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τονίζει: «Τσίπρας και Καμμένος θα κάνουν τα πάντα για τις καρέκλες τους».

 

Σάββατο στην Αγορά: Μαγειρεύοντας με

τον Πατέρα Ευδόκιμο και Relax

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο του πατέρα Ευδόκιμου με απλές, καθημερινές μοναστηριακές συνταγές αλλά και προτάσεις για το Πασχαλινό τραπέζι. Πολυτελής-Σκληρόδετη έκδοση.

 Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Relax

Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

 Δείτε εδώ το εξώφυλλο:


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.