Quantcast
Η «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τι συμφώνησαν στο παρασκήνιο για την Ελλάδα» κυκλοφορεί η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Βερολίνο ήλθαν σε συνεννόηση και απαιτούν σκληρότερο ασφαλιστικό, προσφέροντας περιορισμένη ελάφρυνση χρέους.

Επίσης η «Αγορά»:

● φέρνει στο φως την απαίτηση-σοκ των δανειστών για πλήρη κατάργηση του εφαπαξ.

●  δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποκαλύπτει τι λέει σε συνεργάτες του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αλλά και τα  μηνύματα που στέλνουν στο νέο πρόεδρο Κώστας Καραμανλής και  Αντώνης Σαμαράς.

● φιλοξενεί συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος προαναγγέλλει ότι θα δοθεί δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν προκαταβολή από το ΕΣΠΑ χωρίς εγγυητική επιστολή, προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά.

● αποκαλύπτει ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς «ξεσκονίζουν» μια νέα λίστα με ύποπτα εμβάσματα στο εξωτερικό 10.000 Ελλήνων καταθετών.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος δηλώνει: «Είμαι βέβαιος ότι θα υπερψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο» και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος τονίζει: «Δεν έκανα συμφωνία προεκλογικά με τον Μητσοτάκη».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην Αγορά: Φίλιππος Πλιάτσικας

νέο CD + Best και Rabbids

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΕΟ CD + BEST
Το νέο cd του Φίλιππου Πλιάτσικα με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.
 Μαζί άλλο ένα cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Rabbids
Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.
 Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.