Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…»  κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης που αποφάσισε την παράταση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας έως τον Ιούνιο.

Παράλληλα, δημοσιεύει δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος προαναγγέλλει ότι θα συνταχθεί νέος προϋπολογισμός για το 2015 με πυξίδα τις αποφάσεις του Eurogroup. 

 Επίσης, η «Αγορά»:

 ·         φέρνει στο φως τι συζητήθηκε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

 ·         Φιλοξενεί δήλωση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επισημαίνει: «Η σκιά του Καραμανλή καθορίζει τη συνείδησή μου».

 ·         Παρουσιάζει πρακτικό οδηγό με 12 απαντήσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

 Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος τονίζει: «Οι κόκκινες γραμμές μας είναι απαράβατες» και του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζητεί τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου επανεκκίνησης της ΝΔ.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

 

 

Το Σάββατο με την «Αγορά»: Nέο cd Scorpions και το περιοδικό μαγειρικής του Jamie Oliver



SCORPIONS – NEO CD

Το  νέο ακυκλοφόρητο cd των Scorpions “Return to Forever” με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια. Ακούστε το νέο τραγούδι των Scorpions “We built this house”.

Δείτε το Video Clip:

“Jamie”

 Αποκλειστικά στην «Αγορά», το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής  με την υπογραφή του Jamie Oliver.

·        Νηστίσιμα πιάτα

·        Λαχταριστές πίτσες και καλτσόνε

·        Κέικ, τάρτες και άλλες γλυκές λιχουδιές

·        Ταξίδι στην Πορτογαλία

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

 

 


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.