Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «5 μέτρα-φωτιά στο τραπέζι» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη λίστα με τις προτάσεις των δανειστών που έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν τις διαπραγματεύσεις και να οδηγήσουν στην εκταμίευση μέρους της δόσης.

 Επίσης, η «Αγορά»:

· φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος προειδοποιεί ότι «μια τέτοια Ευρώπη και το γερμανοκατασκευασμένο νόμισμά της, αν συνεχίσουν την ίδια πορεία, δεν θα έχουν κανένα μέλλον και τονίζει: «Δεν θα υποκύψουμε στους άθλιους εκβιασμούς των δανειστών».

· φέρνει στο φως  το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου για την υποχρεωτική λήψη των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων και των ΔΕΚΟ ώστε να τονωθεί η ρευστότητα του κράτους.

· δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt του γερμανικού καναλιού ZDF, οι οποίοι επισημαίνουν: «Η πολιτική της λιτότητας είναι μια μεγάλη αποτυχία».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του  Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος δηλώνει: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν το απαιτήσουν οι συνθήκες».

Τέλος, η «Αγορά»  αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Πανούση, που δεν έγινε αποδεκτή. 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο με την “Αγορά”

Π. Γαϊτάνος, οι ύμνοι της Μ. Εβδομάδας (2 cd) και Angry Birds

 ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ

Νέο ακυκλοφόρητο διπλό cd με τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αυτό το Σάββατο η κασετίνα και με τα 2 cd.

Angry Birds best of

Συλλεκτικά αυτοκόλλητα με τους καλύτερους ήρωες των Angry Birds.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.