Quantcast
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης - enikonomia.gr
share

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

δημοσιεύτηκε:

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες δύο ημέρες τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, λόγω των οφειλών ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, του Οργανισμού στη ΔΕΗ.

Ειδικότερα, στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την ηλεκτροδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Κρήτη.  Σημειώνεται ότι η διοίκηση του ΟΑΚ, υπέβαλε σήμερα αίτημα προς τη ΔΕΗ για την επανασύνδεση του ρεύματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:  «Στο αίτημα ο Οργανισμός αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκχωρήσει στη ΔΕΗ το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει για να καλυφθεί η οφειλή. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΟΑΚ αιτείται διακανονισμό, ώστε να γίνει πληρωμή του χρέους σε 70 δόσεις των 50.000 ευρώ εκάστη».

«Παράλληλα, οι οφειλές των πελατών του κυμαίνονται μεταξύ 3 – 4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 60% αφορά σε τρέχοντες λογαριασμούς, που αναμένεται να εισπραχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.