Quantcast
Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενεί αποστολή Κινέζων δημοσιογράφων - enikonomia.gr
share

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενεί αποστολή Κινέζων δημοσιογράφων

δημοσιεύτηκε:

Αποστολή οκτώ δημοσιογράφων, που εκπροσωπούν τα κορυφαία κινεζικά περιοδικά κοινωνικο-οικονομικού περιεχομένου, «Xiaokang» του ομίλου «QiuShi» και «New Weekly Magazine», βρίσκεται από σήμερα στην Αττική, φιλοξενούμενη από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι δημοσιογράφοι θα συλλέξουν υλικό ενόψει πολυσέλιδων αφιερωμάτων τα οποία και θα δημοσιευτούν το φθινόπωρο στα έντυπα που εκπροσωπούν, εξασφαλίζοντας μεγάλη προβολή της Ελλάδας και της Αττικής στην κινεζική αγορά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης των δημοσιογράφων περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μουσεία, καθώς και σειρά συναντήσεων με υπουργούς, εκπροσώπους παραγωγικών και οικονομικών φορέων της χώρας μας, καθηγητές, διανοούμενους. Στόχος η παρουσίαση θεμάτων πολιτιστικού, εμπορικού, τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η διερεύνηση των αναπτυξιακών προοπτικών για την Αττική.

Σήμερα που η ανάπτυξη πρέπει να πάψει να είναι απλά ζητούμενο και να γίνει συγκεκριμένη πράξη, η Περιφέρεια Αττικής, με τις πρωτοβουλίες της, συμβάλλει ενεργά προς την κατεύθυνση αυτή, βάζοντας μεθοδικά τις βάσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την εδραίωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου.

 

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.