Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κάν’ το όπως η Κύπρος!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι «η αγορά ζητεί από την κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο για τα “κόκκινα” δάνεια».

Η εφημερίδα σημειώνει: «να νομοθετηθεί το δικαίωμα του δανειολήπτη να εξαγοράζει το δάνειο από την τράπεζα στην τιμή που πωλείται στα funds εισηγούνται στο οικονομικό επιτελείο εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κλείδωσε η συνάντηση Τσίπρα με Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

– Μήνυμα Ντάισελμπλουμ μέσω της «R»: «Στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει ξανά οικονομικά ανεξάρτητη».

– Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Όλοι οι υπουργοί είμαστε κάτω από τη συνεχή εποπτεία του πρωθυπουργού. Και όλοι είμαστε στη διάθεσή του».

– Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε ή καθυστέρησε να κάνει μεταρρυθμίσεις και ζήτησε από τους Ευρωπαίους να του επιτρέψουν να αυξήσει τους φόρους».

– «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»: Η «ουρά» των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη.

– Η Χρυσή Αυγή στον… Καιάδα του σατανισμού.

– Το τσίπουρο γίνεται σαμπάνια! Την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο 8%, από 6% που είναι σήμερα, εξετάζουν στην κυβέρνηση.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:



– Baby boom! Ο πελαργός έρχεται για Δούκισσα και Ελεονώρα. Η Δ. Νομικού και η Ε. Μελέτη διανύουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους και λάμπουν από χαρά, αποφεύγοντας όμως τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις.

– Γάμος σαν παραμύθι. Σε ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη.

– Ο Μιλτιάδης ερωτεύτηκε. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μ. Βαρβιτσιώτης έχει δεσμό έξι μηνών με την καλλονή οικονομολόγο Κέλλυ Δρίτσα.

– «Βαρέθηκα να με χωρίζουν». Έξαλλη είναι η Μαρία Σολωμού με τις νέες φήμες που τη θέλουν να μην είναι πλέον ζευγάρι με τον Πάνο Μουζουράκη.

– Η συνεργασία έφερε τον έρωτα. Ο Χρήστος Δάντης και η Ναταλία Ντουσοπούλου είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν.

– Κώστας Κόκλας: «Και οι χωρισμένοι έχουμε ψυχή!».

– «Φτάνουν πια οι κακοήθειες». Η Αναστασία Περράκη διαψεύδει τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχει δώσει τέλος στον δεσμό της με το μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.