Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τώρα ζητούν και τα κλειδιά!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι «τα «”κοράκια” των αγορών απαιτούν αλλαγή του νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

-Τα ξένα funds πιέζουν την κυβέρνηση να τους παραδώσει εκτός από τη διαχείριση των οφειλών και τις υποθήκες των δανειοληπτών.

-Χαρτοφυλάκιο 30 δισ. ευρώ επισφαλών τραπεζικών χορηγήσεων θα δοθεί για εκκαθάριση σε ξένες εταιρείες έως το τέλος του 2019.

-Στον έλεγχό τους θα περάσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σπίτια, οικόπεδα και καταναλωτικά δάνεια, αν γίνει δεκτή η ρύθμιση που προτείνουν.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: «Η μοίρα της πατρίδας αλλάζει προς το καλύτερο». Ο Χρ. Πασαλάρης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αν οι αρχηγοί είχαν την πολιτική τόλμη να συνεργαστούν στα κορυφαία εθνικά θέματα, η πατρίδα θα είχε περάσει στην ανάκαμψη 4-5 χρόνια νωρίτερα!..».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ασφαλιστικό: Κρυφό έλλειμμα 12 δισ. ευρώ στο νέο Υπερταμείο. Κίνδυνος για νέες περικοπές σε όλες τις συντάξεις από το 2017.
– Δημήτρης Κουτσούμπας: «Δεν αποκλείουμε «ηρωική» έξοδο της κυβέρνησης εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει».
– Μιλούν στην «R»: Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.
– Οι άγνωστοι διάλογοι Τσίπρα – Ιερώνυμου και το ξέσπασμα του Καμμένου.
– Ο χορός των κατασκόπων γύρω από τον Καραμανλή.
– Αποκάλυψη της « για την τραγωδία στην Αίγινα: Δεν οδηγούσε ο Λυκουρέζος; Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

Και ο μεν Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ως άλλη Ηρωδιάς μαινόμενος, ζήτησε κι έλαβε την κεφαλή Φίλη στο πιάτο. Για τα θρησκευτικά. Για την ιστορία όμως; “Δεν βρίσκεται ένας Χριστιανός να βάλει μυαλό σ’ αυτό το κεφάλι;” – όπως θα έλεγε και ο κυρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, παραφράζοντας την απελπισία του…

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Μαρία Κορινθίου: «Με χτυπούν πισώπλατα». Η λαμπερή ηθοποιός αποκαλύπτει στην « τι λένε οι ανταγωνίστριές της στους εργοδότες της για να της πάρουν τη θέση στη σκηνή και στην τηλεόραση.
– Ερωτικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας και η γοητευτική Αθηνά Πικράκη λέγεται ότι έχουν έρθει και πάλι κοντά, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους.
– «Χωρίσαμε, αλλά δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο». Ο Κώστας Αποστολάκης επιβεβαιώνει στην « τον οριστικό χωρισμό του από την Πηνελόπη Πλάκα, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν πλέον ήρεμη, φιλική σχέση.
– Νέα σύντροφος για τον Παύλο. Ο Π. Ευαγγελόπουλος, που επέστρεψε στην τηλεόραση, βρήκε την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Δήμητρας Μεσιμερλή.
– «Το θέατρο είναι έρωτας, αλλά όχι η ζωή μας». Λίγο πριν ξεκινήσει το «Ημέρωμα της στρίγγλας», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου μιλούν για όλα στην «.



Σήμερα στην Αγορά: Ρένα της Φτελιάς – Το βραβευμένο βιβλίο μαγειρικής & Μουσική Συλλογή


Ρένα της Φτελιάς – Δημιουργίες της Ρένας και της θάλασσας

Το βιβλίο της Ειρήνης Τόγια που κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό εκδόσεων μαγειρικής.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Μαζί μια υπέροχη μουσική συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.