Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πόλεμος για τα “κλειδιά” των επιχειρήσεων» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στο “επιθετικό σχέδιο αφελληνισμού των τραπεζών”. Η εφημερίδα επισημαίνει: “Στη γραμμή της τρόικας και μεγάλα funds που συμμετέχουν στα μετοχικά κεφάλαια Εθνικής, Πειραιώς, Alpha, Attica Bank”, ενώ σημειώνει ότι μπαίνουν “στο στόχαστρο των δανειστών τα «κόκκινα» δάνεια εταιρειών στρατηγικής σημασίας από τους κλάδους του τουρισμού, των τροφίμων, της υγείας, της ακτοπλοΐας, των ιχθυοκαλλιεργειών και της αγροτικής οικονομίας”. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, “Πολωνός είναι ο επικρατέστερος για την ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο “Αλλάξτε ρότα!” και το υπογράφει οΓιάννης Πολίτης, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει ό,τι ψηφίζει. Ο Γ. Πολίτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εάν η κυβέρνηση δεν αλλάξει ρότα -με τους ίδιους ή άλλους υπουργούς- και δεν πιστέψει στο πρόγραμμα που καλείται να εφαρμόσει, η χώρα θα στροβιλίζεται για δεκαετίες στον χορό του διαβόλου”.

Ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του σημειώνει ότι “η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαϊκή Κίνα θα τον διδάξει υπομονή και αυτοσυγκράτηση στην άσκηση των καθηκόντων του, αφού πρώτοι οι Κινέζοι ηγέτες δίδαξαν το «μάθε να παίρνεις μαθήματα από τις μάζες και μετά να τις διδάσκεις»!. Η κυβέρνηση Τσίπρα, καθώς φλέγεται όχι μόνον από πυρκαγιές αλλά από την οργή του άγρια φορολογημένου λαού, στρίβει επιτηδείως αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης. Αλλά τα επαναστατικά γονίδια είναι τόσο βαθιά φυτεμένα στην ψυχή του λαού, ώστε, αν ποτέ χρειαστεί, θα ακολουθήσει και πάλι έναν νέο Ζορμπά. Σαν αύριο το 1909 ο έντιμος αυτός πατριώτης ίδρυσε τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο που κήρυξε λίγο αργότερα την αναίμακτη επανάσταση στο Γουδί. Και στη συνεχεία οδήγησε τον μεν Ελευθέριο Βενιζέλο στην εξουσία την δε πατρίδα σε αναγέννηση…”

Επίσης, ο Χρ. Πασαλάρης γράφει στο υστερόγραφο του άρθρου του: ” Οι αγαπητοί αναγνώστες θα μου επιτρέψουν να λείψω τις επόμενες Κυριακές του Ιουλίου προκειμένου να ασχοληθώ και με προβλήματα της υγείας μου. Τους ευχαριστώ και εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλές διακοπές!”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Φάκελος “Μαρινόπουλος”: Ήξεραν ότι έρχεται το ναυάγιο εδώ και 4 χρόνια. Η “R” αποκαλύπτει τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών που αποτυπώνουν την τραγική οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Η αλλαγή φρουράς στη διοίκηση και τα μοιραία λάθη του Λεωνίδα…
– Παρέμβαση Καραμανλή για τον εκλογικό νόμο και τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας.
– Γιάνης Βαρουφάκης: “Ποτέ δεν απειλήσαμε με έξοδο από το ευρώ. Ούτε τη σχεδιάσαμε”. Τι αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Οικονομικών για το περιβόητο Plan B της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

– “Έσκασε” και η JetOil Μαμιδάκης.
– Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Να μπούμε στο Ρίο με την ελληνική σημαία!”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Παραιτείται η καρέκλα; γιατί να παραιτηθεί ο κ. Δρίτσας; Μασάει η κατσίκα ταραμά; γιατί να παραιτηθεί ο κ. Πολάκης; Μαθαίνουν αρχαία ελληνικά οι Πετσενέγκοι; γιατί να προβληματισθεί ο κ. Φίλης; Φτιάχνει μια χαρά γεμιστά η Θεανώ; γιατί να πεινάνε οι συνταξιούχοι; Κόστισαν τα capital control 70 δισ. στην ελληνική οικονομία; γιατί να μην πάρουμε δανεικά άλλα 20 δισ. να ρεφάρουμε; Και τέλος, αφού ψοφάνε τα έρμα, γιατί να τα ταΐσουμε;…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ένας “άγγελος” παντρεύεται στη Λια! Γάμος σε σκηνικό Χόλιγουντ στη Μύκονο. Η Βραζιλιάνα καλλονή Ανα Μπεατρίς Μπάρος και ο Ελληνοαιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Καρίμ Ελ Σιάτι επέλεξαν το Νησί των Ανέμων για τον πολιτικό γάμο που θα κάνουν στις 8 Ιουλίου.
– “Ο Βασίλης χώρισε, αλλά εγώ πάω για άλλα!”. Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει στον φιλικό της κύκλο πως δεν ξανάσμιξε με τον Β. Σταθοκωστόπουλο και ότι οι συναντήσεις τους μετά τον χωρισμό του από τη Λ. Καβρουλάκη ήταν τυχαίες.
– Ο γάμος αργεί. Η Δ. Νομικού και ο Δ. Θεοδωρίδης δεν θα παντρευτούν τον Αύγουστο όπως ακουγόταν, αφού θέλουν να απολαύσουν τον έρωτά τους πριν αποκτήσουν οικογένεια.
– Βρήκε το ταίρι της. Ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Πίγκος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της όμορφης παρουσιάστριας Μαρίας-Λουίζας Βούρου.
– Τριήμερο πάρτι στη Σκιάθο. “Ήταν η ομορφότερη μέρα για την αρχή της νέας μου ζωής!”, δήλωσε στην “R” η ηθοποιός Μ. Ασλάνογλου μετά τον γάμο της με τον δικηγόρο Δ. Πέππα.
– Βασίλης Χαραλαμόπουλος: “Όταν αγαπάς, δεν ενδίδεις σε… Σειρήνες”.
– Τζώνης Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Δυναμώνει ο έρωτας τους.

Κυριακή στη Realnews:Βιβλίο Ελλήνων Νομίσματα, 10×5000€,Δωρεάν Διακοπές & Κουπόνι Goodys


Ελλήνων Νομίσματα από τις εκδόσεις Πάπυρος

Μια πορεία 2600 χρόνων. Η ιστορία των ελληνικών νομισμάτων από τα πρώτα κέρματα μέχρι τη δραχμή σε μια πολυτελή, εγκυκλοπαιδική σκληρόδετη έκδοση.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€ – Ισχύει και για την έκδοση των 2€

Η REALNEWSKAIHGRECOTELΣΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Δέκα τυχεροί που θα βρουν στην εφημερίδα την τυχερή καρτολίνα κερδίζουν δωρεάν διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο σε κορυφαία ξενοδοχεία της Grecotel σε όλη την Ελλάδα.

  • · Grecotel Olympia Riviera Thalasso- Κυλλήνη, Πελοπόννησος
  • · Grecotel Club Marine Palace, Πάνορμο, Ρέθυμνο
  • · Grecotel Εva Palace – Κομένο,Κέρκυρα
  • · Grecotel Kos Imperial – Ψαλίδι, Κως
  • · Grecotel Royal Park – Μαρμάρι, Κως
  • · Grecotel Filoxenia – Καλαμάτα
  • · Grecotel Lacopetra Beach -Πελοπόννησος
  • · Grecotel Rhodos Royal -Ρόδος
  • · Grecotel Egnatia Alexandroupolis – Αλεξανδρούπολη

Εκπτωτικό κουπόνι Goodys

Εκπτωτικό κουπόνι αξίας 6€. Εξαργυρώστε το στο κοντινότερό σας Goody’s Burger House ή αν πάλι είστε φίλοι του ποδοσφαίρου απολαύστε το πιο extreme ποδοσφαιρικό θέαμα της χρονιάς παρέα με τις πιο extreme γεύσεις τωνGoody’s Burger House με ένα τηλεφώνημα στο 18 365!

Ισχύει και στα καταστήματα και για delivery, για παραγγελίες άνω των 18 ευρώ.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.