Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αιφνιδιασμός Τσίπρα με απλή αναλογική!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ποιοι εισηγούνται στον Πρωθυπουργό να ανατρέψει το σκηνικό. Στο σχέδιο θέσεων για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρνει στη δημοσιότητα η «R», αναφέρεται ρητά ότι στόχος του κυβερνώντος κόμματος είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, υπέρ της οποίας τάσσεται ανοικτά και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηςRealnews, στην κυβέρνηση «εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προτείνουν εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης».

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο: «Μήπως είναι…εξωχώριοι;», οΝίκος Χατζηνικολάου επισημαίνει: «Στον “κόσμο” τους οι πολιτικοί». ΟΝ.Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο τμήμα του πολιτικού κόσμου της χώρας μας ζει δυστυχώς σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν, σε έναν μικρόκοσμο ξεκομμένο από τα πραγματικά προβλήματα και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας».

Ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του γράφει ότι τα «ΚΑΤΑ» για την κυβέρνηση γίνονται επικινδύνως περισσότερα από τα «ΥΠΕΡ». Με πρωτοφανείς επιβαρύνσεις σε άμεσους και έμμεσους φόρους και με «φωτιές» στα είδη πρώτης ανάγκης ξεκίνησε ο Ιούνιος. Και μαζί του το πιο σκληρό εξάμηνο της 40ετίας. Ο λαός κατεβαίνει στους δρόμους και αποδοκιμάζει κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ οι “153” εξακολουθούν να ψηφίζουν νομοσχέδια με σκληρά προαπαιτούμενα». Ο αρθρογράφος επιμένει ότι «μαζί με τα “ΚΑΤΑ” πληθαίνουν και οι εθνικοί κίνδυνοι, ιδιαίτερα λόγω του προσφυγικού. Άρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η εθνική συνεννόηση!..»

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά στην «R»: «Να γίνει η Ν.Δ. πόλος συσπείρωσης μεταρρυθμιστικών δυνάμεων». Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός για Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο και Μανιάτη. «Επί των ημερών μας η Χ.Α. μπήκε φυλακή, επί των ημερών τους αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς».
– Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Η κυβέρνηση θα είναι για καιρό εδώ. Κάποιοι άλλοι θα αναχωρούν προς φορολογικούς παραδείσους για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους».
– Υπόθεση Μαρτίνη: Δεύτερο έμβασμα-μυστήριο 3 εκατ. δολαρίων στον λογαριασμό της μίζας. Νέο πόρισμα-φωτιά στον εισαγγελέα: «Πάρτι» με την περιουσία του Ερυθρού Σταυρού. Ζημιά 3,6 εκατ. ευρώ μόνο από την πώληση τεσσάρων ακινήτων.
– Κίνημα Δημάρχων για το Ελληνικό.

– Πού το πάει ο Κωνσταντίνος με τις τελευταίες παρεμβάσεις του.
– Αποκλειστική συνέντευξη του Ζινεντίν Ζιντάν στον Θανάση Λάλα. «Το ποδόσφαιρο είναι το λεξικό της ζωής».

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Η μπίρα μου ξεμένει από τσιγάρα κι ο καφές μου δεν έχει φράγκο για ψωμί. Η βενζίνα μου στα ξένα και εγώ χωρίς εμένα. Ή ποίηση γράφω, ή με έχει καταβάλει ήδη η μελαγχολία των μέτρων του Σεπτέμβρη…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάσετε:

– Διπλά κουφέτα στο Ναύπλιο. Η «R» αποκαλύπτει: Γάμος και βαφτίσια στις 25 Ιουνίου. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου ετοιμάζονται να παντρευτούν και ταυτόχρονα να βαφτίσουν τη μοναχοκόρη τους.
– Διαζύγιο από… χρυσάφι. Η Αθηνά Ωνάση επιστρατεύει κορυφαίους νομικούς, υπό τον φόβο ότι ο σύζυγός της Ντόντα – τον οποίο κατηγορεί για απιστία – θα διεκδικήσει τη μισή περιουσία της, δηλαδή 500 εκατ. δολάρια.
– Μόνη παρά τις φήμες. Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Β.Σταθοκωστόπουλο πυροδότησε σενάρια για επανασύνδεσή τους, αλλά οι φίλοι τους ξεκαθαρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει.
– «Χώρισα χωρίς να το μάθει κανείς». Η Λίνα Σακκά, που ενσαρκώνει την «Κυρία της νύχτας» στο θερινό «Gazarte», παραδέχεται πως μεγαλώνει μόνη της τον γιο της Μάριο.
– «Το γυαλί δεν ξανακολλάει». Η Έλλη Παπαγγελή μιλά στην «R» για τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Ν.Παπαντωνίου και το τηλεοπτικό της «βάπτισμα».

Κυριακή στη Realnews: Ελλάδα-Εγκυκλοπαίδεια από τις εκδόσεις Πάπυρος και Relax


ΕΛΛΑΔΑ – ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

Η κορυφαία Εγκυκλοπαίδεια για την Ελλάδα από τις εκδόσεις Πάπυρος σε πολυτελείς σκληρόδετους τόμους. Μία πολύτιμη- συλλεκτική έκδοση για την ιστορία και τον πολιτισμό του ελληνισμού.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Relax

Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.