Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι εστάλη στη Βουλή η δικογραφία για τις μίζες του Γιάννου.

Στο ρεπορτάζ της Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Ποιοι και πώς εμπλέκουν τον πρώην πρωθυπουργό στις προμήθειες των φρεγατών και του C4i.

– Κατάθεση – φωτιά για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004: «Xάσαμε τη συμφωνία γιατί εμείς στοχεύσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν κατευθείαν στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νίκος Ζήγρας: «Δεν με άκουσε ο Ακης όταν του έλεγα να μην μπλέξει με τη Βίκυ».

– Αγωγή κατά της Χρυσής Αυγής από τη μητέρα του Μάνου Καπελώνη ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο: «Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού».


– Τι βρήκαν οι Αρχές στη γιάφκα του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου. 10 βιβλία – βόμβες ετοίμαζε ο 29χρονος τρομοκράτης.

– Ο Αλ. Φλαμπουράρης για τους «53» του ΣΥΡΙΖΑ: «Ποτέ μια διαφοροποιημένη άποψη δεν ήταν “απέναντι” και ποτέ δεν εμπόδιζε την ενιαία μας δράση. Και όποιος είχε θεμελιώδεις διαφωνίες έφευγε».

Μαρία Σπυράκη: «Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι η κυβέρνηση πλέον χωρίς αιδώ στήνει παρακράτος».

– Υπόθεση Λαυρεντιάδη: Ο Λαυρέντης, η TRIPKO και το… ίδρυμα στις Μπαχάμες.

– Μάχη κληρονόμων για την περιουσία Βγενόπουλου και οι εξελίξεις στα ανοικτά δικαστικά μέτωπα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτας στα κόκκινα για Ελένη – Αλμπέρτο! Ανθρακες ο… χωρισμός Φουρέιρα – Μποτία. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια και ο άσος του Ολυμπιακού εξακολουθούν να είναι μαζί, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους.

– «Ο Κρις δεν μου έχει δώσει αφορμή να τον ζηλέψω». Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον «Γλάρο», μιλά στην «R» για το νέο της «στοίχημα», τα θέλω της, αλλά και για τον σύντροφό της Κ. Ραντάνοφ.

– Ειδύλλιο… μικρού μήκους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έζησε με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Success story» Φιόνα Γεωργιάδη μια σχέση γεμάτη πάθος, η οποία όμως έληξε πρόωρα.

– Επόμενο βήμα ο γάμος: Ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αννα Σταθάκη απολαμβάνουν τη συγκατοίκησή τους και σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

– Γιώργος Κιμούλης: «Αν χαθεί το πάθος, χάθηκες!».

– Ταξίδι – αστραπή. Ο φακός της «R» απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, την οποία στερήθηκε λόγω γυρισμάτων του «Survival».

– «Περιμένουμε κοριτσάκι!». Η Θεοδώρα Βουτσά μάς αποκαλύπτει από το Αμστερνταμ, όπου βρίσκεται, το φύλο του μωρού που θα αποκτήσει με τον σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.