Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Νέος εφιάλτης οι μεταλλάξεις» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες για την υψηλή μεταδοτικότητα των παραλλαγών του κορωνοϊού.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Το βρετανικό στέλεχος θα κυριαρχήσει έναντι του υπάρχοντος ιού μέσα στους επόμενους δύο μήνες», προειδοποιεί ο καθηγητής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
– Ποια μέτρα προτείνουν κορυφαίοι λοιμωξιολόγοι στην «R» για να ανακοπεί η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.
– Τέσσερις χώρες της Ε.Ε. -Αυστρία, Κροατία, Σλοβακία και Ουγγαρία- προμηθεύονται το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. «Είναι αποτελεσματικό κατά 92%», λέει στην «R» ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Διπλή ρύθμιση για τα χρέη της πανδημίας. Σε πλήρη εξέλιξη η διαπραγμάτευση µε τις Βρυξέλλες για την αποπληρωμή τους σε περισσότερες από 48 δόσεις. Το σχέδιο της κυβέρνησης για να µην πνίξουν την αγορά οι οφειλές που συσσωρεύονται από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα. Ποιες αλλαγές βρίσκονται πάνω στο τραπέζι για την εξόφληση των χρημάτων που δόθηκαν µε τις επιστρεπτέες προκαταβολές.
– Ο Μακρόν ζήτησε από τον Ερντογάν πράξεις και όχι λόγια. Το παρασκήνιο της τηλεδιάσκεψης των δύο Προέδρων. Γιατί ο σουλτάνος παίζει καθυστερήσεις µε τις διερευνητικές. «Οι ηγέτες της Ε.Ε. θα εξετάσουν τη συνολική σχέση µε την Τουρκία και θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα», δηλώνει στην «R» ο Ζοζέπ Μπορέλ.
– Μάρκο Μίρσνικ: «Με ρυθµό 5% θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία». Τι δηλώνει στην «R» ο διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της S&P.
– Τέλη κυκλοφορίας µε τον μήνα από τον Μάιο. Πώς θα επανεκκινήσουν τα οχήματά τους περισσότεροι από 130.000 ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει πινακίδες.
Κώστας Τσιάρας: «Εχουμε καταθέσει μια σειρά προτάσεων για την αποτελεσματική τιμωρία όσων τελούν σεξουαλικά εγκλήματα µε την αυστηροποίηση των σχετικών ποινών».
Κώστας Ζαχαριάδης: «Σε όλα τα επίπεδα, υγειονομικά, κοινωνικά και οικονομικά, η διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει αποτύχει».
– Ο χορός των Ρίχτερ στην Ελασσόνα. Τι ανησυχεί τους σεισμολόγους μετά το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου.
– Πώς «ψάρευε» τα θύματά του ο Λιγνάδης. Οι δύο νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης δύο καταγγελίες κατά του Π. Φιλιππίδη για µη παραγεγραμμένα αδικήματα.
– Το μεγάλο παζάρι για το ροζ βίντεο του Lamanif. Τα sms που αντάλλαξε η 30χρονη «αφέντρα» µε ανταγωνιστή του ράπερ πριν από τη διαρροή του επίμαχου υλικού.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.