Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Νέα ρύθμιση για 330.000 δανειολήπτες» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει η πρόταση των ελληνικών τραπεζών προς την ΕΚΤ. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μειωμένη δόση για τους επόμενους 9 έως 12 μήνες θα πληρώνουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία και οι οφειλές τους βρίσκονται σε αναστολή μέχρι το τέλος του 2020.

-Για ποια στεγαστικά, καταναλωτικά και επαγγελματικά δάνεια θα υπάρξει παράλληλα και η δυνατότητα της κρατικής επιδότησης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Διάλογος μετ’ εμποδίων και στο βάθος… Χάγη! Η στρατηγική της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Το διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. και ο ρόλος του Βερολίνου.

– Νέες ισορροπίες στο Αιγαίο με γαλλική σφραγίδα. Πώς αποτιμούν στο ελληνικό Πεντάγωνο τη συμφωνία για την αγορά 18 Rafale και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού με νέες φρεγάτες.

– Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αποκλειστικά στην «R»: «Κάνουμε πράξη την αλλαγή». «Tο σχέδιό μας για την ανάκαμψη και το μέλλον, ύψους 750 δισ. €, αποδεικνύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τονίζει σε άρθρο της η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα -και μέσα στην κρίση- αύξησε την αξιοπιστία της. Πολλοί άνθρωποι που δεν σκέφτονταν καν να επενδύσουν στην Ελλάδα τώρα το σκέφτονται πολύ σοβαρά».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Από τα εθνικά θέματα έως την οικονομία και τη δημόσια υγεία, αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη».

– Αγώνας δρόμου 15 ημερών για να αποφευχθεί η καραντίνα. Τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί για δημόσιους χώρους και καταστήματα, σε περίπτωση που συνεχιστεί η ραγδαία διασπορά του ιού. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι ένα νέο lockdown θα πλήξει ανεπανόρθωτα την οικονομία. Ποιοι δήμοι της Αττικής βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση.

– Τα μεγάλα ψέματα του κ. Χούμπαυλη. Τα αμαρτωλά τιμολόγια που έκαναν φτερά, η λίστα Ράιχενμπαχ και οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην Κεφαλονιά.

– Ποιοι ήθελαν να κάνουν… Μόρια τη Σάμο! Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η ομάδα των μεταναστών που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας του νησιού κινήθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου.

– «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε». Η Βικτώρια Καρύδα μιλά στην «R» μετά την καταδίκη των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον σύζυγό της.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.