Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολη η αλήθεια για το εμβόλιο» κυκλοφορεί, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις 4 λύσεις που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Eνωση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το παρασκήνιο των συμφωνιών που κλείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή µε τις φαρμακοβιομηχανίες.

– Οι παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Κικίλια στα ευρωπαϊκά όργανα και ο ρόλος του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου.

– Η δέσμευση για δωρεάν διάθεση του εμβολίου από τον πρωθυπουργό.

– «Θα πρέπει να ζήσουμε µε μέτρα για την ανάσχεση του κορωνοϊού μέχρι τα Χριστούγεννα», δηλώνουν ειδικοί επιστήμονες στην «R».

– Οι τελικές αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο οργάνωσης της σχολικής ζωής τη νέα χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αλλάζουν όλα στον ΕΝΦΙΑ. Το σχέδιο που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Κλείδωσε» η μείωση του φόρου από 8% έως 10% το 2021. Σε ποιες περιοχές θα φουσκώσουν τον λογαριασμό οι νέες αντικειμενικές. Στους δήμους περνά από το 2022 η διαχείριση των εσόδων.

– Αποκλειστική συνέντευξη Μαργαρίτη Σχοινά: «Πλήρης η αλληλεγγύη της Ε.Ε. προς Ελλάδα και Κύπρο». «Η Ευρώπη γκρεμίζει τα ταμπού της. Μετά τον κοινό δανεισμό, έχει σημάνει η ώρα για κοινή εξωτερική πολιτική και ασφάλεια», τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

– Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ: «Να τερματίσουμε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις µε την Τουρκία». «Πρέπει να αντιδράσουμε µε καθαρή γλώσσα και ισχυρές θέσεις», δηλώνει στην «R» ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας.

– Γιώργος Κουμουτσάκος: «Η Ελλάδα έχει πρόθεση να προσέλθει σε διάλογο, όχι σε συνθηκολόγηση. Δεν συζητάμε την ασφάλεια και την εδαφική µας ακεραιότητα».

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τα διπλωματικά και πολιτικά εργαλεία που της παρείχε η απόφαση της Συνόδου Κορυφής του περσινού Ιουνίου για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία».

– Αψήφησαν τον κορωνοϊό και… ψήφισαν Ελλάδα! Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις διακοπές διασήμων στη χώρα µας.

– Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Υποπτα εμβάσματα από τη βόρεια Ευρώπη στην 33χρονη! Στο μικροσκόπιο των Αρχών λογαριασμός που άνοιξε εταιρεία του εξωτερικού µε συνδικαιούχο την κατηγορούμενη.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.