Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οδηγός επιβίωσης για τον κορωνοϊό», κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα αναδεικνύει αλήθειες και ψέματα για την επιδημία που μας απειλεί.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– O πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθ. Δημόπουλος απαντά σε 12 κρίσιμα ερωτήματα.

-Τι εκτιμούν οι επιστήμονες για την ανθεκτικότητα και τη μεταδοτικότητα του ιού. Ποια μέτρα πρόληψης προτείνουν και ποιες συμβουλές δίνουν σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

-8 μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας, που… νοσεί εξαιτίας του πανικού.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Υπουλο σχέδιο από τον Ερντογάν. Οι ανησυχίες της Αθήνας για τις κινήσεις του σουλτάνου σε Έβρο και νησιά. Ο πόλεμος φθοράς από την Αγκυρα, οι προβοκάτσιες και τα fake news. Γράφουν: Ν. Μαραβέγιας, Χρ. Γιαλλουρίδης, Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Κ. Υφαντής.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο Μητσοτάκης από τον κ. Μητσοτάκη». Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ μιλά στην «R» και τονίζει ότι πρέπει «να καταργηθούν ο Κανονισμός του Δουβλίνου και οι Συμφωνίες Ε.Ε. – Τουρκίας».

– Γιώργος Γεραπετρίτης: «Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και ακεραιότητας».

– Αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου! Η δίκη του δεν έχει οριστεί ακόμη και ο πρώην υπουργός θα επιστρέψει στο σπίτι του λόγω παρέλευσης του 18μήνου.

– Γ. Καρκάς: «Αν ήταν άλλος στη θέση μου, θα είχε αυτοκτονήσει». Ο ηθοποιός, που κατηγορήθηκε για τον βιασμό του οδηγού ταξί, μιλά στην «R» μετά την αθώωσή του.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Master chef και στον έρωτα! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι πια μόνος. Ο ταλαντούχος σεφ και κριτής του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής έχει έρθει πολύ κοντά με τη Θεσσαλονικιά γιατρό Κρίστη Κάκκαλου και ζει στο πλευρό της την απόλυτη ευτυχία!

– Ο πελαργός τον βρήκε στο Διαφάνι. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό ως Κυριάκος στις «Αγριες μέλισσες», μόλις απέκτησε γιο και μας αποκαλύπτει πως θα τον ονομάσει Νικόλα.

– Ευτυχισμένη όσο ποτέ. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στη Μύκονο, λάμποντας από χαρά, καθώς έχει βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό σύντροφο.

– «Δεν θέλω να μάθω το φύλο του παιδιού». Ο Γιώργος Χρανιώτης θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να μάθει αν το μωρό που θα αποκτήσει με τη Γεωργία Αβασκαντήρα θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

– Τέρμα η εργένικη ζωή. Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης συγκατοικεί με τη γοητευτική σύντροφό του Γεωργία και το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

– Μπέτυ Λιβανού: «Ο θυελλώδης έρωτας έγινε πια μεγάλη αγάπη».

– Αχώριστες κουμπάρες. Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου πέρασαν όμορφα στα Ζαγοροχώρια με τους συζύγους και τα παιδιά τους.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.