Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τα 5 βήματα για να αποφύγετε τον πλειστηριασμό», κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις νέου τύπου ρυθμίσεις που προτείνουν funds και τράπεζες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οδηγός επιβίωσης για τα «κόκκινα» δάνεια.

– Οι εκπρόσωποι των μεγάλων εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων δεσμεύτηκαν στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, ώστε να μην υπάρξουν μαζικές εκποιήσεις ακινήτων.

– Τα ακίνητα όσων δανειοληπτών αποδειχθεί ότι διαθέτουν υψηλά εισοδήματα και περιουσία, αλλά δεν πληρώνουν, συμφωνήθηκε να βγαίνουν στο σφυρί με διαδικασία – εξπρές, το αργότερο σε 30 ημέρες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο σουλτάνος… τρελάθηκε! Οι Τούρκοι ζητούν να μην τους αναχαιτίζουμε! Το παρασκήνιο των συζητήσεων για τα ΜΟΕ στην Αθήνα και οι παράλογες απαιτήσεις από τη στρατιωτική αντιπροσωπεία της Αγκυρας.

– Κυβερνητικός ανασχηματισμός: Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι του Μαξίμου. Οι κρίσιμες ημερομηνίες και τα σενάρια που εξετάζει ο πρωθυπουργός.

– Νότης Μηταράκης: «Πρέπει να διευρυνθεί η κοινή ανακοίνωση Ε.Ε. – Τουρκίας, ώστε να αρθεί ο γεωγραφικός περιορισμός που δέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργεί τη συμφόρηση στα νησιά».

– Εφη Αχτσιόγλου: «Η Νέα Δημοκρατία θυσιάζει τα νησιά, για να μη συγκρουστεί με τους δικούς της περιφερειάρχες και δημάρχους».

– Ζουράμπ Πολολικασβίλι (γ.γ. Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού): «Η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίως στον τουρισμό».

– Πράσινη τσόχα και μάρκες στον Κορυδαλλό. Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το αυτοσχέδιο καζίνο που είχαν στήσει οι κρατούμενοι στις φυλακές.

– «Δεν είχα αντιληφθεί την παραμικρή παράνομη πράξη του συντρόφου μου». Ολόκληρη η κατάθεση της πρώην παίκτριας ριάλιτι για τα όπλα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε αποθήκη του σπιτιού της.

– Η μάχη της Τούμπας: Βαρέλα και Τσιμίκας μιλούν στην «R» για το μεγάλο ντέρμπι.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρήκε τη Βαλεντίνη του. Ο Κώστας Σόμμερ είναι ερωτευμένος ξανά. Ο γοητευτικός ηθοποιός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «R», ευτυχεί στο πλευρό της καλλονής μακιγέζ Β. Παπαδάκη εδώ και λίγους μήνες.

– «Στην Επίδαυρο μετά τη γέννα!». Η Λένα Παπαληγούρα περιμένει το δεύτερο μωρό της και μιλά πρώτη φορά γι’ αυτό στην «R», αποκαλύπτοντας πως, μόλις έρθει ο πελαργός, θα παίξει στην «Ιφιγένεια εν Ταύροις» στο αργολικό θέατρο!

– Γάμος… 90 ημερών. Η σαγηνευτική Τέα Πρέλεβιτς, κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπάνε και αδελφή της Σταρ Ελλάς Αννας, μιλά για τον χωρισμό της από τον Ινδό Omaar Singh.

– «Είμαι ευτυχισμένη!». Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού εκμυστηρεύεται πως είναι καλά στο πλευρό του πρωταγωνιστή του «Κόκκινου ποταμιού» Αργύρη Πανταζάρα.

– «Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Ναυσικά». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει τις φήμες ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τη Ν. Παναγιωτακοπούλου.

– Φιλαρέτη Κομνηνού: «Η ερωτική απιστία είναι το… σύνηθες».

– Η Σάρα του έκλεψε την καρδιά. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος απολαμβάνει την αγκαλιά της συντρόφου του, Σ. Κόνερ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.