Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «Κυβέρνηση σε…νευρική κρίση!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την «οργή στο Μαξίμου για τα στελέχη που δηλώνουν ή…διαδηλώνουν κατά των επενδύσεων».

Επίσης η Realnews επισημαίνει: «Aναβρασμός και στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για τα νομοσχέδια περί αλλαγής φύλου και για την “τουρκική ένωση Ξάνθης”».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Κανείς στην κυβέρνηση δεν αρνείται την ανάγκη για ενίσχυση των επενδύσεων και για διαρκή προσπάθεια βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι».

Μάκης Βορίδης: «Ο Καμμένος αποδείχθηκε ότι είναι πια το… γατάκι του Τσίπρα».

– Όλο το σχέδιο για τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.


– Η Μπέττυ Μπαζιάνα επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

– 54 τοξικές βόμβες στον βυθό του Σαρωνικού. Απειλή για το περιβάλλον. Πάνω από 400 ναυάγια ρυπαίνουν τις ελληνικές θάλασσες με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

– Τι είπαν οι απαγωγείς στην οικογένεια Λεμπιδάκη. Τι πιστεύουν οι Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης απαγωγής του επιχειρηματία.

Νίκος Μίχος: «Γιατί έφυγα από τη Χρυσή Αυγή». Συνέντευξη στην «R».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Ε, ναι, ζούμε σαν παντρεμένοι!». Η τρυφερή εξομολόγηση της Ζέτας για τον Μιχάλη. «Πώς ζουν οι παντρεμένοι; Κοιμούνται μαζί, ξυπνούν μαζί, τρώνε μαζί, μοιράζονται τις ζωές τους, αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έτσι ζούμε κι εμείς» λέει η λαμπερή Ζ.Μακρυπούλια μιλώντας για τον Μ.Χατζηγιάννη.

– Σε τροχιά γάμου. Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας και η εκθαμβωτική Αθηνά Πικράκη δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ξαφνικός χωρισμός. Έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας και η πιανίστα Νεφέλη Μουσούρα αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

– Έτοιμη για τρίτο στεφάνι. Η Ευρυδίκη και ο σύντροφός της Μομπ Κατσιώνης είναι πολύ ευτυχισμένοι και –όπως όλα δείχνουν- δεν θα αργήσουν να παντρευτούν.

– «Είμαι μόνη μου παρά τις φήμες». Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου δηλώνει στην «R» πως δεν έχει βρει νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.