Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «450 οργανώσεις φαντάσματα!», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το «πάρτι» των ΜΚΟ με τους προσφυγές.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι αποκάλυψαν οι έλεγχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

– «Δεν δηλώνουν πηγές χρηματοδότησης και η δράση τους χαρακτηρίζεται ύποπτη, ενώ πολλές εξ αυτών εξετάζονται για υπόγειες σχέσεις με τα κυκλώματα των διακινητών», αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

– «Μετά από αυτά που βρήκαμε σε ό,τι αφορά τις δαπάνες του μεταναστευτικού στον τομέα της Υγείας, θα εξετάσουμε όλες τις δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης που αφορούν πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο», τονίζει στην «R» ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκάλυψη – βόμβα: «Η Λιβύη τελεί υπό τουρκική κατοχή» – Τι είπε στον έλληνα πρόεδρο της Βουλής ο Λίβυος ομόλογός του.

– Σε «πυρετό» οι ένοπλες δυνάμεις. «Προσοχή στο λάθος», οι οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ προς τους στρατηγούς για να μην υπάρξουν φαινόμενα υπερβάλλοντος ζήλου.

– Κωνσταντίνος Τασούλας: «Οταν η ζημιά που θα πάθει η Τουρκία από τη συμπεριφορά της υπερβεί τα οφέλη που νομίζει ότι έχει, τότε πιστεύω πως θα επανεκτιμήσει τη στάση της. Ηδη η ζημιά που παθαίνει διεθνώς ογκούται διότι ακριβώς ξεπέρασε τα όρια».

– Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε το θλιβερό παράδειγμα της Ν.Δ. με τη συμφωνία των Πρεσπών. Ασκούμε αντιπολίτευση με πατριωτική ευθύνη».

– Από το 2020 η ελάφρυνση στην εισφορά αλληλεγγύης. Το σχέδιο για μείωση του έκτακτου φόρου κατά 50% που βρίσκεται στο τραπέζι του υπουργείου Οικονομικών.

– Εισφορά σε όλους τους εταίρους των ΙΚΕ. Τι προβλέπει η διάταξη που θα περιληφθεί στο νέο ασφαλιστικό.

– Σκωτσέζικο ντους για τον Τζόνσον. Πριν σταματήσουν οι πανηγυρισμοί για τη νίκη του, το Εδιμβούργο ζήτησε δημοψήφισμα.

– Με πλαστό πιστοποιητικό προσπάθησε να αποφυλακιστεί ο Γ. Καρούζος. Τη διενέργεια έρευνας διέταξαν οι εισαγγελείς.

– Μάρθα Καραβέλα: «Εγώ βρίσκομαι στη φυλακή και αυτοί που αποδεδειγμένα δωροδοκήθηκαν από τη Siemens είναι σπίτι τους». Η σύζυγος του καταζητούμενου πρωταγωνιστή του σκανδάλου μιλά στην «R».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Δεν κρύβω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο». Η Ειρ. Παπαδοπούλου μιλά πρώτη φορά για τον Αλ. Πασχαλάκη. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της στην «R» για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

– Η Αννα κάνει …πρόβα γάμου. Η Α. Πρέλεβιτς πάντρεψε την καλύτερή της φίλη έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο -όπως όλα δείχνουν- προχωρά πλέον σοβαρά.

– «Κάθε Χριστούγεννα …γεννάω!» Η Κατερίνα Στικούδη διασκεδάζει με τα σενάρια ότι είναι έγκυος και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Βαγγέλη Σερίφη.

– Παντρεύονται τον Φεβρουάριο. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά.

– «Ράδιο αρβύλα τα περί κρίσης!» Ο Γ. Τσιμιτσέλης ξεκαθαρίζει ότι είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που θέλουν ρωγμές στον έρωτά του με την Κ. Γερονικολού.

– «Δεν φανταζόμουν τόση ευτυχία». Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει την πληρότητα που νιώθει με τον ερχομό της κόρης της.

– Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: «Απόδραση» στην Πολωνία




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.