Quantcast
H Realnews σήμερα 22/9/2019 - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα 22/9/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κινούμενη βόμβα το προσφυγικό!», κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την έντονη ανησυχία σε Αθήνα και Βερολίνο για τη ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα μέτρα πρώτης βοήθειας που προτείνει η Αγκελα Μέρκελ στην ελληνική κυβέρνηση.

– Το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την επαναπροώθηση 6.000 προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία έως τον Ιούνιο του 2020.

– Τα 9 στρατόπεδα στην ηπειρωτική χώρα που έχουν επιλεγεί για την εγκατάσταση των μεταναστών που θα φύγουν από τα νησιά του Αιγαίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ολη η δικογραφία για τη Novartis – Τα σημεία-κλειδιά των 5 καταθέσεων. Τα περιστατικά και τα στοιχεία που επικαλούνται για να στηρίξουν τις καταγγελίες τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και οι Ευ. Βενιζέλος, Δ. Αβραμόπουλος, Ανδρ. Λοβέρδος, Ι. Αγγελής.

– Κώστας Τσιάρας: «Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την τοξική πρακτική των μαζικών πολιτικών διώξεων και της στοχοποίησης πρώην πρωθυπουργών μόνο και μόνο για επικοινωνιακά σόου και μικροκομματικά οφέλη».

– Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η Ν.Δ. στοχεύει να συσκοτίσει το σκάνδαλο Novartis και να ρίξει αδιαφανές πέπλο συγκάλυψης των πραγματικά ενόχων. Ταυτόχρονα επιδιώκει να ικανοποιήσει τον κ. Σαμαρά, κρατώντας την εύθραυστη ισορροπία στους κόλπους της».

– Ξεσκονίζουν από την αρχή όλα τα επιδόματα μετά από απαίτηση των δανειστών.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση για την ψήφο των αποδήμων. Τι ακριβώς προβλέπει το σχέδιο νόμου που έχει επεξεργαστεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

– Θρίλερ στο Κονέκτικατ: «Ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος». Τι λένε φίλοι του ομογενούς επιχειρηματία Φώτη Ντούλου, που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του.

– «Φώναζε ότι με ήθελε νεκρό». Μιλά στην «R» ο 45χρονος που μαχαιρώθηκε από την κουμπάρα του στην Καλαμάτα.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ενας πολίστας για την Κόνι! Η Κ. Μεταξά ευτυχεί πλάι στον Μάριο Καπότση. Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια βρίσκεται στη Ρουμανία, όπου ταξιδεύει συχνά-πυκνά για να απολαμβάνει τον διεθνή υδατοσφαιριστή σύντροφό της, ο οποίος αγωνίζεται στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

– «Δεν θα κάνω μυστικό γάμο». Η όμορφη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα ξεκαθαρίζει πως, όταν ντυθεί νύφη στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά, δεν θα το κάνει κρυφά.

– «Ολοι έχουμε ανάγκη την αγάπη». Η Κατερίνα Παπουτσάκη, λίγο πριν βγει στη σκηνή του «Παλλάς» ως Μαρία Κάλλας στο έργο «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», τονίζει στην «R» πως απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της.

– Ανθρακες ο θησαυρός. Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Τραϊάνα Ανανία ερωτευμένη με τον Ιάκωβο Πρασάκη, εκείνη όμως αποκαλύπτει ότι είναι μόνο φίλοι.

– Τίτλοι τέλους για Ζένια – Σωτήρη. Η νεαρή ηθοποιός Ζ. Μπονάτσου δεν είναι πια ζευγάρι με τον ανερχόμενο συνάδελφό της Σ. Μανίκα.

– Φλογερό ειδύλλιο. Ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, που δήλωνε… ορκισμένος εργένης, έχει ερωτευτεί το μοντέλο Μαριτίνα Ανδριώτη.

– Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη. Ο γάμος δεν αργεί.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.