Quantcast
H Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τι αλλάζει στις επικουρικές» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο της κυβέρνησης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι 9 παρεμβάσεις που θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τις συντάξεις.

– Με το νέο σύστημα, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ το 2021, οι συντάξιμες αποδοχές θα αυξηθούν έως και 30%, εκτιμούν στελέχη του υπουργείου Εργασίας.

– Το μοντέλο που θα εφαρμοστεί θα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να επιλέγουν πώς και πού θα επενδύονται οι εισφορές που θα καταβάλλουν στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.


Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Σε 72 δόσεις τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Τις αποφάσεις του ΣτΕ αναμένουν οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας για να καθορίσουν το ακριβές ποσό που θα λάβουν 1,2 εκατ. συνταξιούχοι

– Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο Βερολίνο με 5 καυτούς φακέλους.

– Εθνικός συναγερμός για τις κινήσεις του Ερντογάν. Γράφουν στην «R» οι καθηγητές Π. Λιάκουρας, Κ. Υφαντής και ο γεωστρατηγικός αναλυτής Αθ. Δρούγος.

– «Η Παναγιά των Ελλήνων». Αρθρογραφούν στην «R» ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’ και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.

– Νέα τάση στον τουρισμό. Βίλες μέσα σε πολυτελή ξενοδοχεία.

– 3 σενάρια για την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια. Τι δείχνουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής. Σήμα κινδύνου από 4 επιστήμονες για την προστασία των δασών.

– Ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι. Ποιος είναι ο Γάλλος κροίσος που δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη. Τι λένε στην «R» οι συγγενείς των θυμάτων.


Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μετά τη γέννηση, σχεδιάζουν γάμο! Ιωάννα Παππά: «Ο γιος μας είναι μεγάλο δώρο». Η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της στην «R», αποκαλύπτει ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο, ενώ σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ερωτευμένη στη Σικελία. Από τα ανοιχτά της Μεσογείου, όπου ταξιδεύει, η Δωροθέα Μερκούρη αποκαλύπτει ότι ο άντρας που την κάνει ευτυχισμένη δεν μιλά ελληνικά.

– Καλοκαιρινή απόδραση στην Υδρα. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ξέκλεψαν λίγες ημέρες μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και επέστρεψαν στο αγαπημένο τους νησί.

– «Εχω γίνει χίλια κομμάτια από έρωτα». Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης μιλά στην «R» για όσα πλουτίζουν την τέχνη και τη ζωή του.

– Γαμπρός στην Κέρκυρα. Ο ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο παντρεύτηκε αθόρυβα τη σύντροφό του Σταυριάνα Γαρνάβου στο νησί του Ιονίου και ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς.

– «Ναυαγοί» στα Κουφονήσια. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου, ανέμελοι, χαίρονται τον έρωτά τους στις ειδυλλιακές Κυκλάδες.

– «Είμαι ελεύθερη και ωραία!» Ετοιμη για νέες περιπέτειες, η personal trainer και παρουσιάστρια Ειρήνη Κολιδά έχει αφιερωθεί στον γιο της και στην επαγγελματική της πορεία.






share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.