Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«Δεν παραδίδω τα κλειδιά της χώρας»”κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την “οργή Τσίπρα για τις απαιτήσεις των δανειστών”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε την παρέμβαση του Φρανσουά Ολάντ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και για το ασφαλιστικό”. Επίσης, ηRealnews επισημαίνει: “Επαναφέρει το θέμα του Grexit στο τραπέζι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τι είπε σε στενούς συνεργάτες του για την ενδεχόμενη αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα”. Στο ρεπορτάζ για την επίσκεψη Ολάντ, η Realnews αναφέρεται και στις “παραινέσεις του Γάλλου Προέδρου για κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, εκτάκτως γι’ αυτήν την εβδομάδα υπογράφει ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Καργάκος κι έχει τίτλο: “Τι απαιτούν οι ήρωες του ’40-’41”. Ο Σ. Καργάκος σημειώνει: “Σήμερα, για να βγούμε από την κρίση, δεν αρκεί η πολιτική της ζητιανιάς, δεν αρκούν τα νέα δανεικά, που θα είναι πρόσθετα δεσμά. Χρειάζεται στην ψυχή των νέων παιδιών να «φυτέψουμε» ένα Καλπάκι, ένα Ιστίμπεη, ένα Ρούπελ, μια Κάνδανο”.
Ο Χρήστος Πασαλάρης αναρωτιέται στο σημερινό άρθρο του αν οι «χειροπέδες» που πάει να φορέσει ο Τσίπρας στους «μιντιάρχες» είναι ατσάλινες ή… κούφιες, καθότι η σύγκρουση προμηνύεται σφοδρή και η έκβαση αμφίβολη. Ο αρθρογράφος θυμίζει αξιόλογες σελίδες του ελληνικού τύπου ,κατά μήνα Οκτώβριο ,με εκδότες καθαρόαιμους δημοσιογράφους όπως ο Κορομηλάς, ο Καραγιώργης, ο Μπότσης, η Βλάχου, ο Λαμπράκης, ο Αθανασιάδης, ο Τεγόπουλος και άλλοι. Σημειώνει επίσης τον υψηλό πατριωτισμό του γραπτού τύπου τον Οκτώβριο του ΟΧΙ με όλες μαζί τις εφημερίδες να ανυψώνουν το ηθικό του λαού . Μεταπολεμικά, ιδίως στη δεκαετία του «6Ο», οι εφημερίδες «Απογευματινή» και «Μεσημβρινή» έγιναν «σχολές» και ανέδειξαν τους περισσότερους από τους σημερινούς αστέρες των media” Ικανούς όμως ,με την κατάλληλη ηγεσία ,να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό Τύπο…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σκληρό ροκ στο εσωτερικό της Ν.Δ. Η επίθεση του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Αντώνη Σαμαρά και η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού.
– Βασίλης Κικίλιας: “Η Ν.Δ. δεν χρειάζεται μεσσία. Αφήστε που τέτοιος δεν μπορεί να βρεθεί”.
– Πάνος Σκουρλέτης: “Οι ξένοι επενδυτές είναι καλοδεχούμενοι, η χώρα μας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες”.
– Γιάννης Βαρουφάκης: “Το μόνο για το οποίο δεν έχω ακόμη κατηγορηθεί είναι για τη δολοφονία του Καποδίστρια”.
– Θυρίδες, μετρητά και τιμαλφή στο πόθεν έσχες. Η “R” αποκαλύπτει όλο το νέο σχέδιο νόμου.

Και την “Πράβδα” του Στάθη:
“Έχω πολλά βιβλία και κάμποσα παιγνίδια στο σπίτι μου. Αν τα πουλήσω, θα έχω σπίτι. Όμως χωρίς βιβλία και παιχνίδια πια. Αν δεν τα πουλήσω, όπερ και πιθανότερο, δεν θα έχω πλέον σπίτι για τα βιβλία και τα παιχνίδια μου.
Να ζω σε άδειο σπίτι, άχαρο. Να μείνουν άστεγα βιβλία και παιχνίδια, δεν το θέλει ο Θεός. Δεν μπορεί! Κάποια λύση για το πρόβλημά μου, θα έχει ο κύριος Τρύφων…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:
– Η Δούκισσα Νομικού στην “R”: “Τώρα μαθαίνω τι πάει να πει έρωτας”. “H σχέση μου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι μαγική”. “Δεν είμαι η Αφροδίτη της Μήλου” εξομολογείται η λαμπερή παρουσιάστρια.
– Καυτό ειδύλλιο. Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας.
– Ένας εφοπλιστής για την Κάτια. Το διεθνούς φήμης μοντέλο Κ. Δέδε ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ηλία Σάρρα και δηλώνει πως είναι στην καλύτερή της φάση, προσωπικά και επαγγελματικά.
– Παραμυθένιος γάμος. Η κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη, και ο εφοπλιστής Νίκος Μπάκος θα παντρευτούν το Σάββατο στη Βενετία.
– Ερωτικός περίπατος στη Θεσσαλονίκη. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τη σύντροφό του Νικολέτα Κοτσαηλίδου στη συμπρωτεύουσα.
– Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: “Το θέατρο είναι το καταφύγιό μου”.
– Χρύσπα: “Σκέφτομαι να κάνω παιδί”.

 

 

 

Την Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club-

Bellissimo, Harper’s Bazaar&Το Έπος του ’40

COMPACT DISC CLUB – “BELLISSIMO”

To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις. 

Αυτή την Εβδομάδα: η κορυφαία lounge και ποπ συλλογή Bellissimo σε 2 CD.

 Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει τα πρώτα χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει τα πρώτα χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.