Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ύποπτα γερμανικά παιχνίδια στο Αιγαίο!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “το Βερολίνο πιέζει για κοινές περιπολίες του ελληνικού και του τουρκικού λιμενικού”. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι Γερμανοί “χρησιμοποιούν το προσφυγικό πρόβλημα για να δημιουργήσουν σοβαρά τετελεσμένα στην περιοχή”.
Η Realnews αναφέρει ότι “η Αγκελα Μέρκελ στοχεύει στο να περιοριστεί η ροή των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να πληγούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αρχιπέλαγος. Το σχέδιο που προωθεί η καγκελάριος προβλέπει ότι η Frontex, με στρατηγείο που ενδέχεται να μη βρίσκεται στην Ελλάδα, θα ελέγχει και θα καθοδηγεί τις ναυτικές δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας για επιχειρήσεις εντοπισμού και έρευνας-διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Πάλι πληρώνουμε φόρο… βλακείας;”. Ο Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η τεράστια μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, με το συνεχές “ψαλίδισμα” μισθών και συντάξεων και με τη διαρκώς αυξανόμενη φορολόγηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, οδηγεί την κοινωνία στη φτώχεια -καταστρέφοντας τη μεσαία τάξη- και την αγορά στην απόγνωση, διαλύοντας ό,τι απέμεινε από την πάλαι ποτέ ανθούσα μικρομεσαία επιχειρηματικότητα”.

Ο Χρήστος Πασαλάρης, στο σημερινό άρθρο του, αναρωτιέται αν ο Αλέξης Τσίπρας θα τολμήσει, όπως ήδη έχει αναγγείλει, τη μεγάλη σύγκρουση με τους βαρόνους των media, ξεκινώντας με έφοδο στο θέμα των «αδειών». ΄Η αν θα συμβιβασθεί μαζί τους, με αντάλλαγμα τη.. «φιλικότερη» στάση τους . Ο αρθρογράφος παρουσιάζει με νέα στοιχεία τη σημερινή πρωτοφανή κρίση στα καταχρεωμένα μέσα δημοσιότητας, «ών ουκ έστιν αριθμός». Και σημειώνει ότι πλησιάζει η ώρα για μια ανατρεπτική παρέμβαση ικανών νέων εκδοτών και δημοσιογράφων, πιστεύοντας ότι αν κάποιος από αυτούς, διαθέτει ψυχή μπορεί να γίνει ο «μπροστάρης» της μεγάλης αλλαγής στο χώρο του Τύπου. Από όπου, άλλωστε, ξεκίνησαν όλες οι μεγάλες ανατροπές στην ιστορία μας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι κόντρες, οι συμμαχίες και τα κρυφά χαρτιά των μονομάχων της Ν.Δ.. Όλο το παρασκήνιο για την εκλογή του προέδρου.
– Κυριάκος Μητσοτάκης στην “R”: “Κανείς δεν είναι πιο νεοδημοκράτης από εμένα. Είμαι από 15 χρόνων στο κόμμα”. Τι λέει για Καραμανλή και Ντόρα Μπακογιάννη. 
– Συνέντευξη του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη: “Ο χωρισμός Εκκλησίας-κράτους θα αποδειχθεί χρήσιμος και για τα δυο μέρη” – “Η επιβολή ΦΠΑ στην εκπαίδευση είναι ένα μέτρο που απομακρύνει την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό κανόνα”.
– Ολόκληρη η απολογία του Θ.Λιακουνάκου για τις μίζες. Ντοκουμέντο.
– “Εμφύλιος” στις οργανώσεις της Χρυσής Αυγής.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί η Γερμανία θέλει τα τελευταία 25 χρόνια μια “Ευρώπη δίχως σύνορα”. Για να περνάει πιο εύκολα η Βέρμαχτ…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ράγισε το γυαλί! Γκρίζα σύννεφα για Έλενα Ράπτη-Λούκα Γιώρκα. Η σαγηνευτική βουλευτής και ο γοητευτικός τραγουδιστής μετά από δυο χρόνια μεγάλου έρωτα, βιώνουν μια κρίση που, όπως λέει ο φιλικός τους κύκλος, είναι εξαιρετικά έντονη.
– “Γιατί έκανα μυστικό γάμο” – “Όταν θέλεις να κρατήσεις κάτι μόνο για σένα και τον άνθρωπο σου και να αποφύγεις τους παπαράτσι, το καταφέρνεις!”, λέει στην “R” η Έλενα Παπαρίζου, η οποία παντρεύτηκε τον Ανδρέα Καψάλη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
– Μόνη στο Μαϊάμι. Η εκθαμβωτική Ρία Αντωνίου χώρισε με τον Ηλία Πανταζόπουλο έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής και έριξε το βάρος της στη διεθνή καριέρα της στο μόντελινγκ.
– Σε κρίσιμη καμπή η σχέση τους. Η ηθοποιός Σία Κοσκινά και ο οπερατέρ Δημήτρης Ασημάκης βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού.
– “Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις”. Η Ναταλία Γερμανού μιλά στην “R” για τη νέα της εκπομπή “Namaste” και τις συμβουλές του πατέρα της Φρέντυ Γερμανού.
– Βίκυ Σταυροπούλου: “Το γέλιο στην εποχή μας είναι παυσίπονο”.
– Μαϊκλ Φασμπέντερ: “Δεν με φοβίζει η… κατάρα του Μάκβεθ”.

 

Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club-

Illusions, Ιστορικά, Taste&10 επιταγές των 5.000€

COMPACT DISC CLUB – “ILLUSIONS”

To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.   
Αυτή την Κυριακή: H θρυλική συλλογή illusions , σε 2 CD.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.
Αυτή την Κυριακή: Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος ο ενδοξότερος στρατηγός αυτοκράτορας, ο αστικός πολιτικός χώρος στην κατοχή και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Realtaste
Σούπες, έξυπνα πρωινά, και γλυκά με κολοκύθα!

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€.
Ισχύει και για την έκδοση των 2€.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.