Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: ” “Εφιάλτης” για όλους το Grexit”κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία φιλοξενεί δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις: Του Γιάνη Βαρουφάκη και του Αυστριακού καγκελάριου Β. Φάιμαν. Και οι δύο προειδοποιούν όλους όσοι μιλούν για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. 
Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Το μετρήσιμο ελάχιστο κόστος ενός Grexit ξεπερνά το 1 τρισ. ευρώ”, ενώ ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν υπογραμμίζει: “Λέω σε όλους ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη”.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ για το “μήνυμα Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή της χώρας στο ευρώ: “Διαλέξτε σε ποια βάρκα θέλετε να στέκεστε” “.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, αυτήν την Κυριακή, το υπογράφει η Κέρι Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος Αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, η οποία είναι σήμερα πρόεδρος του Κέντρου “Robert F. Kennedy Human Rights”. Με το άρθρο της, που έχει τίτλο “Ευχαριστούμε Ελλάδα!”, η κυρία Κένεντι στέλνει παγκόσμιο μήνυμα επισημαίνοντας: “Η Ελλάδα δεν χρωστάει στον κόσμο, ο κόσμος χρωστάει στην Ελλάδα”. Στο άρθρο της προτρέπει: “Να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την Ελλάδα σήμερα, στην εποχή της ανάγκης, όχι για να την τιμωρήσουμε, αλλά για να ενισχύσουμε αυτή τη σπουδαία γη”. Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είναι αδικαιολόγητο ότι σήμερα μια μητέρα στην Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα αγοράσει ένα φάρμακο για τους ηλικιωμένους γονείς της ή τροφή για τα πεινασμένα παιδιά της”.
Ακόμη…
Ερχονται μέρες ακόμη πιο σκληρής ξένης κατοχής. Αρα είναι ώρα για νέα εθνική αντίσταση, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Οσο ο Τσίπρας υποχωρεί τόσο οι δανειστές σκληραίνουν του όρους τους, βέβαιοι ότι, καθώς ο χρόνος τρέχει, η κρίση βαθαίνει, η Ελλάδα πεθαίνει οικονομικά, άρα η κυβέρνησή της αργά η γρήγορα θα “υπογράψει”. Ο αρθρογράφος προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, να πείσει τον πρωθυπουργό να διευρύνει την κυβέρνησή του και να καλέσει τον Καραμανλή ως αντιπρόεδρο. Ο δε Καραμανλής να τεθεί επικεφαλής ενός νέου κεντροδεξιού κινήματος. Μόνο με γενναίες αλλαγές κορυφής ο λαός θα πεισθεί να υπομείνει τα αναμενόμενα σκληρά μέτρα, σαν δική του συνεισφορά στην οριστική απαλλαγή της πατρίδας από νέα κατοχικά δάνεια, άρα από ξένη κατοχή μεγάλης διαρκείας…
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Σκληρό παζάρι κυβέρνησης – δανειστών: “Μειώστε το χρέος για να μειώσουμε τις υψηλές συντάξεις”.
– Πόσα έδωσες για τη θαλαμηγό, Σεμπάστιαν; Το ΣΔΟΕ ψάχνει τον πρωταθλητή της Formula 1, Σ. Φέτελ.
Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
    “Κάτι δεν πάει καλά, αδέρφια (και γι’ αυτό τα εξηγεί όλα). Στα 300 ευρώ θέλει το εργατικό μηνιάτικο στην Ελλάδα ο κ. Τόμσεν (λέγε με Μέρκελ). Την ίδια ώρα στην Κίνα, με νόμο, το κατώτατο μηνιάτικο ανήλθε στα 1.000 ευρώ. Αρχίζει να κοστίζει στις Δυτικές Εταιρείες το άλλοτε πάμφθηνο κινέζικο μεροκάματο. Καιρός λοιπόν να δημιουργηθούν μερικές μικρές “Κίνες” (όπως η Ελλάδα) σε ευρωπαϊκό έδαφος, ώστε να παλιννοστήσουν οι φίρμες τις φάμπρικές τους οίκαδε και να πάει η ανάπτυξη σύννεφο…”
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
– “Θέλω να δώσω χαρά στους Ελληνες”. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μιλά αποκλειστικά στην “R”. O κορυφαίος ποπ σταρ έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για τη συναυλία που θα δώσει στις 20 Ιουνίου στο Rockwave Festival και δηλώνει ευτυχής.
– Τα αληθινά σχέδια Ελένης και Ματέο. Η “R” αποκαλύπτει τι πραγματικά “σκαρώνουν” η Ελ. Μενεγάκη και ο Μ. Παντζόπουλος με τις συχνές επισκέψεις τους σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο.
– Η ζήλια φέρνει χωρισμό. Ο Αλέξης Γεωργούλης νιώθει καταπιεσμένος στη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και σκέφτεται να ρίξει τίτλους τέλους.
– Ν. Καράμπελας – Αμ. Λαγκαδιανού: Γάμος στη Μύκονο.
– Ιλ. Ουίλιαμς – Δ. Ουγγαρέζος: Το κορίτσι του Δημήτρη λάμπει από ευτυχία!
– Στη Νέα Υόρκη χωρίς… μουρμούρα. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανοίγουν τα φτερά τους για Αμερική!
– Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Ερωτική απόδραση στο Πόρτο Χέλι για το ζευγάρι.


Κυριακή στη Realnews:Η δεκαετία του ’60(3CD),

ROLLING STONES,REALTASTE & Δωρεάν διακοπές


 

 

 Η ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ‘60

Οι σημαντικότεροι Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές σε αξέχαστες επιτυχίες που έγραψαν ιστορία.

Αυτή την Κυριακή 3 cd με όλα τα μεγάλα τραγούδια από το 1966 έως το 1967.

Μπιθικώτσης, Καζαντζίδης, Γούναρης, Περπινιάδης, Μαρινέλλα, Λίντα, Γκρέυ, Τσιτσάνης, Βέμπο, Ζαμπέτας, Βάνου, Διονυσίου, Αγγελόπουλος, Πάνου, Ζαγοραίος, Μαρούδας, κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:


Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ:










share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.