Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Στα πρόθυρα έκρηξης η ελληνική κοινωνία”, που αποτελεί το μήνυμα αγωνίας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στους δανειστές, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστικές πληροφορίες για όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος σε στενούς συνεργάτες του. “Οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι ήδη τεράστιες και η κοινωνία μας βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση” είπε ο πρόεδρος, ο οποίος επεσήμανε επίσης: “Για την αποτυχία των μνημονιακών προγραμμάτων φέρουν μεγάλη ευθύνη και εκείνοι οι οποίοι τα σχεδίασαν”. Ο Πρόεδρος κατέστησε ακόμη σαφές: “Ας μη διανοηθεί κανείς, εντός Ε.Ε ή εκτός (π.χ. Τουρκία), ότι η Ελλάδα θα εκχωρήσει, με αφορμή την κρίση, έστω και στο ελάχιστο την εθνική της κυριαρχία”.
Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει ότι “Ζούμε το πιο εκρηκτικό 48ωρο των τελευταίων ετών. Που, είτε θα αρχίσει να ξεφουσκώνει από αύριο με τον αναμενόμενο διάλογο πρωθυπουργού-αγροτών, είτε θα οδηγήσει στα άκρα, με απρόβλεπτες συνέπειες. Αλλά όχι βέβαια σε μια νέα επανάσταση όπως εκείνες του 1843, του 1909 και του 1922. Γιατί απλούστατα, αυτή τη φορά οι ξεσηκωμένοι της «γραβάτας» και της «τραγιάσκας» δεν έχουν υπέρτατο ηγέτη, όπως εκείνες είχαν τους Καλλέργη-Μακρυγιάννη, Ζορμπά-Βενιζέλο και Πλαστήρα-Γονατά. Εκτός και αν ο, πανταχόθεν βαλλόμενος σήμερα αλλά μη ανατρεπόμενος, Αλέξης Τσίπρας δεν έκλεισε ακόμη την ασυμβίβαστη πορεία του. Και-μη υπάρχοντος αντάξιου αντιπάλου- καταφέρει να οδηγήσει την πατρίδα στην ανάκαμψη, εντός των προσεχών πέντε ετών, ως τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας, όπως ο ίδιος οραματίζεται…”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Απολύσεις τώρα στο Δημόσιο απαιτεί η τρόικα.
– Νίκος Τόσκας: “Η Αστυνομία δεν είναι και δεν πρέπει να είναι καταλύτης πολιτικών εξελίξεων”.
– Κωστής Χατζηδάκης: “Δεν στοιχηματίζω ότι η κυβέρνηση θα περάσει τα μέτρα και θα κλείσει η αξιολόγηση”.
– Ο επικεφαλής του γαλλικού αριστερού μετώπου, Ζαν-Λικ Μελανσόν, μιλά στην “R”.
– Η Άγκυρα προκαλεί. Ο χάρτης των τουρκικών απαιτήσεων στο Αιγαίο.
– Τραγωδία στην Κίναρο. Τα τελευταία δραματικά λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Ο φίλος μου ο Τάκης νοσταλγεί την εποχή που ήταν συνιστώσα. Τότε τα έβαζε με ανεμόμυλους, τώρα τον κυνηγάνε σκιάχτρα…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Έρωτας στο… κόκκινο! Ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να συγκατοικήσει. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της γοητευτικής εκπαιδευτικού Μαριέττας Ντρούγια.
– “Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια!” Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά στην “R” για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία συνεργάζεται στην εκπομπή “Spata live”.
– Αδιαφορούν για τις φήμες περί χωρισμού. Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου γυρνούν την πλάτη σε πρόσφατα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.
– Περιπέτεια στα κύματα. Στιγμές αγωνίας για τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού όταν το ιστιοπλοϊκό τους έμεινε ακυβέρνητο στον Σαρωνικό.
– “Μ’ αρέσει να ζω με τη Σμαράγδα…” “…Και όχι να μιλάω για εκείνη. Αυτό που έχουμε αφορά μόνο εμάς”, εξομολογείται στην “R” ο Θοδωρής Αθερίδης.
– Μαγεύτηκε από τις Μυκήνες. Η Ευγενία Νιάρχου, που πρωταγωνιστεί στα κοσμικά σαλόνια της Ευρώπης, εντυπωσιάστηκε από την αρχαία αργολική πόλη.
– Δημήτρης Κυρατσούδης: Ερωτευμένος ζεν πρεμιέ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Τρελή οικογένεια” συγκατοικεί με τη γοητευτική συνάδελφό του Αναστασία Χατζάρα.

 

 

Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club-Flirt,

Real Taste, Ιστορικά & 10×5.000€

COMPACT DISC CLUB – “FLIRT” 
Αυτή την ΕβδομάδαFlirt 2 CD με υπέροχες μπαλάντες που άφησαν τα ίχνη τους στις καρδιές μας.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Real taste

40 συνταγές που ο φούρνος θα τις ψήσει και το σπίτι θα μυρίσει! Όλα τα μυστικά για να ψήσουμε τέλεια το κρέας, το ψάρι και τις πίτες.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η συνθήκη των Σεβρών και η επέκταση της Ελλάδας στη Μικρά Ασία.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€
10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€ -Ισχύει και για την έκδοση των 2€.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.