Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Σκληρό “πόκερ” μέχρι το τέλος!”κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “κορυφώνεται η αγωνία για την έκβαση της διαπραγμάτευσης” και δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις και τα σχέδια της κυβέρνησης και των δανειστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: ” “Προτείνετε μέτρα και ελάτε να συμφωνήσουμε” διαμηνύουν στην Αθήνα οι δανειστές. Απαιτούν σκληρές και κοστολογημένες παρεμβάσεις για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, καθώς και ανατροπές σε ασφαλιστικό, εργασιακά, αποκρατικοποιήσεις, “κόκκινα” δάνεια και πλειστηριασμούς”.

 Η Realnews αναφέρει ότι “η κυβέρνηση επιδιώκει ενδιάμεση συμφωνία για τα “ώριμα” θέματα σε έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup το ταχύτερο δυνατό, ώστε η ΕΚΤ να ανοίξει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης”.
Επίσης, η Realnews δημοσιεύει το παρασκήνιο του πολύωρου υπουργικού συμβουλίου και αποκαλύπτει τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργάτες του: “Συμφωνία εντός των κόκκινων γραμμών μας”.
O Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό του άρθρο γράφει ότι ο Μάιος είναι ο μήνας της αντίστασης και όχι της συνθηκολόγησης, θυμίζοντας τη “Μάχη της Κρήτης” και το κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη. Ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να δεχθεί αρκετούς από τους όρους των δανειστών προκειμένου να σώσει την πατρίδα από τον εξ ασφυξίας θάνατο. Ο λαός δέχεται τον έντιμο συμβιβασμό. Η ξενοκρατία όμως θέλει τον Τσίπρα απόλυτα “μεταλλαγμένο” γιατί δεν ανέχεται στο Κάστρο των Βρυξελλών αριστερό πρωθυπουργό. Οπότε θα έχει να επιλέξει: Είτε συνέχιση της αντίστασης με άλλα μέσα και άλλη γλώσσα, είτε μετάλλαξή του, κατά το δόγμα “ο χθεσινός επαναστάτης αυριανός συντηρητικός”. Παράδειγμα η Μέρκελ… Ιδωμεν !…
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Ερευνα του ΔΝΤ: Παπαδήμος, Παπακωνσταντίνου και Στουρνάρας καταθέτουν για τα λάθη του μνημονίου.
– Νίκος Βούτσης: “Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί μεγάλο αγκάθι και δεν πρέπει να διατηρηθεί”.
– Δημήτρης Σταμάτης: “Η παραμονή του Βαρουφάκη στην κυβέρνηση είναι πια εκ των πραγμάτων αδύνατη”.
– Γιάννος Παπαντωνίου: Μετά τις ελληνικές… επιτυχίες του, τώρα διδάσκει στο Πακιστάν.
Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
    “Απ ό,τι φαίνεται οι Γκρίνκος, πρώτα πυροβολούν και ύστερα διαπραγματεύονται. No problem, εμείς θα τους παίξουμε σύστημα Κοντονής: πρώτα διαπραγματευόμαστε και ύστερα ρωτάμε τι διαπραγματευθήκαμε! Ουάου!..”.
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
– Τίτλοι τέλους μετά από 5 χρόνια. Χωρισμός για Πάνο Κοκκινόπουλο-Λένα Παπαληγούρα. Η ικανή ηθοποιός και ο έμπειρος σκηνοθέτης δεν είναι πια μαζί.
– Χαμογελάει ξανά ο Γιάννης Βαρδής. Ερωτευμένος όσο ποτέ είναι ο γνωστός τραγουδοποιός, που βρήκε στο πρόσωπο της Νατάσας Σκαφίδα την ιδανική σύντροφο.
– Πάρτι-έκπληξη για την Ελένη. Στις 11 Μαΐου αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν τα “δώρα” τους.
– Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο”.
– Το άγνωστο ταλέντο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη.
– Δέσποινα Καμπούρη: “Ακόμα ένα μωρό είναι καλοδεχούμενο”.

   

Την Κυριακή στη Realnews: R.Stones LIVE,

τα ιστορικά 45άρια & 5×10.000€

50.000€

5 τυχεροί αναγνώστες της Realnews κερδίζουν από 10.000€

  

ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ 45άρια ΤΗΣ MINOS

Ένα συλλεκτικό cd με αυθεντικές εκτελέσεις από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές.

Καζαντζίδης, Τσιτσάνης, Μπιθικώτσης, Μοσχολιού, Χιώτης, Μενιδιάτης, Κόκοτας, Βοσκόπουλος, Λίντα, Αγγελόπουλος, Διαμάντη, Ζαγοραίος, Μυτηλιναίος, Περπινιάδης, κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ROLLING STONES

Η Realnews φέρνει αποκλειστικά τη δισκογραφία των Rolling Stones.
Αυτή την Κυριακή το θρυλικό live “Stripped” με μεγάλες επιτυχίες.

Περιέχει τις επιτυχίες: Like a Rolling Stone, Angie, I’ m Free, Wild horses κ. ά.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.