Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δεν έχετε σχέδιο έκτακτης ανάγκης» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει έγγραφο-βόμβα για την τραγωδία του «Νorman Atlantic». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “το Λιμεναρχείο Πάτρας στις 19 Δεκεμβρίου είχε προειδοποιήσει ότι το πλοίο δεν διέθετε θεωρημένο “σχέδιο συνεργασίας για περιστατικά έρευνας-διάσωσης” “. Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ της, η Realnews φωτίζει “όλο το παρασκήνιο για τις 6 ώρες που χάθηκαν μέχρι οι ελληνικές και οι ιταλικές Αρχές να συνεννοηθούν και να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιχείρηση στο φλεγόμενο πλοίο”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “7 ερωτήματα για τους αρχηγούς”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας, που διεκδικούν την πρωθυπουργία, οφείλουν να φέρουν στο κέντρο της πολιτικής τους αντιπαράθεσης τα μεγάλα και τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας. Και να παραμερίσουν τις ανούσιες μικροκομματικές κόντρες και τα πλαστά διλήμματα, που τροφοδοτούν την πόλωση και την οξύτητα, υποβαθμίζουν την ποιότητα του πολιτικού διαλόγου και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες”.

Ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει στο σημερινό άρθρο του ότι, κατά τις πιο ψύχραιμες προβλέψεις, το επείγον μήνυμα που ετοιμάζει ο λαός προς τους δύο μονομάχους είναι, την επομένη των εκλογών να συνεννοηθούν για το καλό της πατρίδας, σε κυβερνήσεις εθνικής συνεργασίας. Για να επιτευχθεί η εθνική συνεννόηση ο λαός μας δεν θα δώσει επαρκή πλειοψηφία σε καμιά από τις δύο παρατάξεις . Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν πολλά «συν» ,αλλά και τόσα «πλην» ώστε μόνοι τους να μη μπορέσουν να αντιβγούν στις δυσκολίες του νέου έτους και στους κινδύνους που καραδοκούν . Η εθνική συμφιλίωση είναι περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά στα τελευταία 70 χρόνια, από τον εμφύλιο του 1944 ως σήμερα… Και θα πετύχει ο κόσμος να χαλάσει!…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο…τεχνοκράτης Χαρδούβελης κάνει και ρουσφέτια! Λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών ο υπουργός Οικονομικών εξασφάλισε την “ιδιαιτέρα” του Αναστασία Ρόβα, η οποία πήρε απόσπαση στις Βρυξέλλες με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ
– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ από το σκίσιμο των μνημονίων έχει περάσει στον “έντιμο” συμβιβασμό με τους εταίρους”.
– Ανδρέας Παπαμιμίκος: “Θα υπάρξει νέα κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και δεν θα χρειαστούν δεύτερες εκλογές”
– Νίκος Παππάς: “Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι μόνο με τον Σόιμπλε και τη στήριξή του δεν κερδίζουν”.
– Στα άκρα η σύγκρουση Βενιζέλου-Παπανδρέου. Πως σχεδιάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει το νέο κόμμα του Γιώργου.
– Δυο πρώην υπουργοί στο εδώλιο. Ο Γιάννος Παπαντωνίου παραπέμπεται σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και ο Ιωάννης Ανθόπουλος για τοκογλυφία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Και στην “Πραβδα” του Στάθη:
“Πολική πόλωση. Ψυχροπολεμικό ψύχος. Μποφώρ κινδυνολογίας. Χαμηλό βαρομετρικό ήθους. Βελτίωση του καιρού αναμένεται μετά τις εκλογές -ακόμα τούτη την άνοιξη, ραγιάδες ραγιάδες…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Είμαι παράφορα ερωτευμένη”. Σμαράγδα Καρύδη: “Δεν ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή”. “Περνάω μια από τις καλύτερες φάσεις μου, αλλά δεν θέλω να είναι διάφανα όλα” δηλώνει στην “R” η λαμπερή ηθοποιός.
– “Εύχομαι το 2015 να φέρει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά”. Η Φαίη Σκορδά κάνει ευχές καρδιάς για τη νέα χρονιά από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.
– Η αγάπη δυναμώνει. Μπορεί οι φήμες να θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχουν χωρίσει, ο φακός της “R” όμως τους απαθανάτισε και πάλι μαζί!
– Ηρθε η ώρα της συγκατοίκησης. Η Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης αποφάσισαν να μείνουν μαζί.
– Σαμπρίνα: “Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Π. Λιαδέλη”.
– Τζαβέλας-Πικράκη. Η απόσταση έφερε τον χωρισμό.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.