Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Πιέζουν τον Σαμαρά να αλλάξει γραμμή!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις κινήσεις που γίνονται ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “στενοί συνεργάτες του, Βρυξέλλες και Βερολίνο ζητούν από τον πρωθυπουργό να αναθεωρήσει το δόγμα “Δήμας ή εκλογές” “.

Επίσης η Realnews αναφέρεται στο “ποιοι από τους συμβούλους του εισηγούνται εκλογές και ποιοι πολιτικές πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας”, αλλά και στο “Τι πιστεύει ο Κώστας Καραμανλής”.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι “πυκνώνουν οι φωνές για αλλαγή υποψηφίου στην τελευταία ψηφοφορία”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο:”Χαμηλώστε τους τόνους!”.

Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Σαμαράς και Τσίπρας έχουν εθνική υποχρέωση, αν όχι να συνεννοηθούν για τα στοιχειώδη, όπως συνέβη με την πολιτική ηγεσία άλλων ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες μπήκαν στα μνημόνια μετά την Ελλάδα και έχουν ήδη βγει, τουλάχιστον να χαμηλώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης και να επαναφέρουν στο κέντρο του πολιτικού διαλόγου τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και το μέλλον των πολιτών”.

Παζάρια και συναλλαγές και σενάρια θα ζήσουμε εν αφθονία ως την τρίτη ψηφοφορία, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του.

Με τους ξένους «προστάτες» μας να προτιμούν βεβαίως τους σημερινούς συνομιλητές τους ,να είναι όμως σίγουροι ότι θα ..συμμορφώσουν και τους απέναντι όπως είχαν κάνει και με τον Ανδρέα όταν τον έπεισαν να αλλάξει ταχυδακτυλουργικά τα ΕΞΩ του σε.. ΜΕΣΑ!

Και εκείνος , όπως και όλοι οι εθνάρχες, προτίμησαν να πολεμήσουν το «Κάστρο» από «μέσα» παρά να το φοβερίζουν με ταμπουράδες από «έξω»!..Ο,τι όμως και αν συμβεί μακάρι να αποβεί σε καλό της πατρίδας!….

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Άρθρο Ευάγγελου Βενιζέλου στην “R” : “4 ερωτήματα και μια πρόταση για την εκλογή του Προέδρου”.

Πάνος Παναγιωτόπουλος: “Ο Πρωθυπουργός έχει και τη γνώση και τη μεγάλη πολιτική εμπειρία που του επιτρέπουν να κρίνει πότε πρέπει να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες και πότε όχι”.

Γιώργος Σταθάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριστεί την πορεία της Ελλάδας εντός ευρωπαϊκού πλαισίου και αποτελεί παράγοντα σταθερότητας”.

Γιάννης Στουρνάρας: “Έχω διδαχθεί από το πάθημα Προβόπουλου, ο οποίος ενημέρωνε κατ’ ιδίαν τους αρχηγούς για την κατάσταση της οικονομίας και μετά τον άδειασαν όλοι”

Ποιός είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να χρηματίσει τον Παύλο Χαικάλη.

Πολιτικό φλερτ Χρυσοχοίδη-Παπανδρέου

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Απ ό,τι φαίνεται, με τις τελευταίες εξελίξεις η Νέα Δημοκρατία έπαθε πιστωτικό γεγονός. Και τώρα τα μεγάλα αφεντικά ζητούν από τον κ. Σαμαρά να αλλάξει ρότα και να μπει σε μια νέα πορεία χωρίς Σαμαρά.Ίσως ο κ. Πρωθυπουργός θα πρέπει πλέον να κάνει μια θυσία για να μην πάνε χαμένες όσες έκανε ως τώρα…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

Τρυφερές στιγμές για Σπύρο-Νικολέτα. Έντονη χημεία για Σπ. Παπαδόπουλο – Ν. Κοτσαηλιδου. Πυκνώνουν οι δημόσιες έξοδοι των ηθοποιών, που φέτος γίνονται ζευγάρι στη σκηνή.

Νατάσσα Παζαίτη: Στη Θεοδωρίδου με γυναικοπαρέα. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή διασκέδασε με καλές της φίλες στη μουσική σκηνή “φως” και δεν σταμάτησε να τραγουδά γεμάτη από χαρά.

Ελένη Μενεγάκη: “Ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή”. Οι ευχές που στέλνει μέσω της “R” η λαμπερή παρουσιάστρια τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί που περιμένει από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Έγιναν “ζευγάρι” και…θα μείνουν! Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλούν στην “R” γα το θεατρικό τους “πάντρεμα”.

Στέλλα Καλλή-Σπύρος Λάζαρης: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό.

Γιάννης Αποστολάκης-Ελισάβετ Σπανού: Δεν κρύβουν το πάθος τους

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.