Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Το κλαμπ της Ουάσιγκτον αποφασίζει για το χρέος” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία δημοσιεύει ρεπορτάζ για “κρίσιμη σύσκεψη στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ”. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα: “Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Νταϊσελμπλουμ, Σοϊμπλε και Σαπέν συζητούν στις 15-17 Απριλίου, στην έδρα του Tαμείου, για το ελληνικό ζήτημα. Η Realnewsαποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο της Αθήνας, που θα καταθέσει στη συνεδρίαση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ σημειώνει ότι “Μέρκελ και Λαγκάρντ ζητούν να συνδεθεί η αναδιάρθρωση με διαρκές μνημόνιο”. Επίσης η εφημερίδα δημοσιεύει πληροφορίες ότι “η κυβέρνηση προγραμματίζει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το χρέος”.
Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας ο Νίκος Χατζηνικολάου επισημαίνει: “φτάνουν τα λόγια” και γράφει: “Να κάνουμε τα…αυτονόητα!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Μήπως είναι η ώρα να επικεντρωθούν οι κυβερνώντες στην υλοποίηση όσων συμφώνησαν τον περασμένο Αύγουστο, με ένα μείγμα μέτρων που δεν θα επιβαρύνει πάλι τα συνήθη υποζύγια και την ασθμαίνουσα ιδιωτική οικονομία, αλλά θα στρέφεται προς τη γενναία μείωση της κρατικής σπατάλης και την αποτελεσματική καταπολέμηση της τεράστιας φοροδιαφυγής, ώστε να αποφύγουμε έναν νέο κύκλο οικονομικής κρίσης, ακόμη χειρότερο από αυτούς που προηγήθηκαν;”

Ακόμη…

“Με την αθλιότητα των κρατικών νοσοκομείων και με τα χάλια της δημόσιας υγείας” καταπιάνεται στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης που είχε προσωπική εμπειρία ως νοσηλευόμενος σε δημόσιο ίδρυμα. “Οι χιλιάδες πονεμένοι πολίτες που αναμένουν ατέλειωτες ώρες τη σειρά τους να βοηθηθούν, είναι τα… αυριανά ΟΧΙ στην κυβέρνηση αλλά και το γενικότερο ΑΝΑΘΕΜΑ του λαού στο πολιτικό σύστημα, με απορριπτική βαθμολογία στα καίρια μέτωπα της υγείας, της παιδείας και της ασφάλειας. Με την ευκαιρία της σημερινής 10ης Απριλίου ο αρθρογράφος θυμίζει τις επετείους του απαγχονισμού του πατριάρχη Γρηγόριου Ε΄ και της ηρωϊκής ΕΞΟΔΟΥ του Μεσολογγίου, σημειώνοντας ότι ο πονεμένος λαός μας περιμένει και σήμερα τους γενναίους που θα τον βγάλουν από την κρίση και θα τον λυτρώσουν από την ξενοκρατία…”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι ΜΚΟ της…”κονόμας”. Ποιοι και πως εκμεταλλεύονται τον πόνο των προσφύγων για να κερδίσουν χρήματα.
“Κάποιοι θεώρησαν ότι ο “ανθρωπισμός” τούς βολεύει για να βγάλουν χρήματα” τονίζει στην “R” o αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Αυτοψία του Κώστα Χαρδαβέλλα στον καταυλισμό του Ελληνικού.
– Προκόπης Παυλόπουλος: “Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, αλλά βλέπουν διαφορετικά όνειρα”. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιμένει στην άποψή του ότι ο ESM πρέπει να αντικαταστήσει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
– Μέτοχος της αμαρτωλής offshore ο Παπασταύρου. Η “R” αποκαλύπτει τα e-mail του πρώην συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του.
– Γιάννης Πλακιωτάκης, πρώην πρόεδρος ΝΔ: “Αν ο κ.Τσίπρας δεν καταλήξει σε συμφωνία με το κουαρτέτο, είναι πολύ πιθανό να αποδράσει με νέες εκλογές”.
– Ο Στέλιος Ράμφος μιλά στον Θανάση Λάλα και εξηγεί γιατί οι Έλληνες είναι επιρρεπείς στο πολιτικό ψέμα”.
– Ποιός “μπλόκαρε” την έρευνα για το σκάνδαλο στις φυλακές; Υπερκοστολογήσεις και διπλοεγγραφές εργασιών από τη “Θέμις Κατασκευαστική” την περίοδο 2004-2012.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Στη χώρα που καρκινοπαθείς περιμένουν ως και είκοσι μήνες για να πάρουν σειρά θεραπείας, η περικοπή της σύνταξης ή του μισθού τους είναι θέμα ύψιστης προτεραιότητας. Πρόκειται για μια χώρα δυο ταχυτήτων: η μια σου τρώει τη σύνταξη και η άλλη τη ζωή…”.

Στη Reallife -στην έκδοση με τις προσφορές- μπορείτε να διαβάσετε:

– “Ήμουν πάντα πιστή αλλά…δεν με πίστευαν”. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει στην “R”. “Έχω καεί από τη ζήλια, είναι κάτι που δεν παλεύεται με τίποτα. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ έναν άντρα που θα με ζήλευε παθολογικά”. “Υπήρξα…σάκος του μποξ. Έχω δεχθεί επιθέσεις από τον Τύπο, που με πόνεσαν πολύ. Έφτιαξαν μια παραπλανητική εικόνα για εμένα”.
– Περιμένουν την πριγκίπισσά τους. Ο τραγουδοποιός Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα λάμπουν από ευτυχία έναν μήνα πριν από τη γέννηση της κόρης τους.
– “Ζούμε σαν παντρεμένοι”. Η σέξι Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογείται στην “R” τον μεγάλο έρωτά της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και παραδέχεται λάθη του παρελθόντος.
– Έτοιμος για οικογένεια. Η φωτογράφος Αγνή Μάρα είναι η γυναίκα που ενέπνευσε το μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη, αλλάζοντας οριστικά τη ζωή του.
– “Θα ήθελα δεύτερο παιδί”. Η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου Σαχάτ και ονειρεύεται να απολαύσει ξανά τη μητρότητα, όπως δηλώνει στην “R”.

Κυριακή στη Realnews:Η εκδίκηση της γυφτιάς(CD),

Παραμύθια της Μικράς Ασίας,Taste&10×5000€

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ

Ο Μανώλης Ρασούλης ο  Νίκος Ξυδάκης και ο Νίκος Παπάζογλου σε  ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ  της ελληνικής δισκογραφίας.

ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Για πρώτη φορά κορυφαίοι λαογράφοι καταγράφουν σε ένα συλλεκτικό βιβλίο τα παραμύθια από τις ελληνικές πατρίδες της Ανατολής.

 

Real taste

Νόστιμη Σαρακοστή, Το τραπέζι της Λαμπρής, Πάσχα στην Τήνο και γλυκά που… ανασταίνουν!

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€

Ισχύει και για την έκδοση των 2€

 

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ VIKTOR-VIKTORIA


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.