Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ύποπτα παιχνίδια με το νέο ταμείο!”κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την απαίτηση των δανειστών να ελέγξουν τη δημόσια περιουσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δανειστές “ζητούν ξένο μάνατζερ για τις αποκρατικοποιήσεις και πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ εκβιάζουν για να ορισθεί ως έδρα του νέου φορέα το Λουξεμβούργο και όχι η Αθήνα”.
Η Realnews επισημαίνει ακόμη ότι “ξαφνικά αναθεωρούν τη συμφωνία για τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις και θέλουν τον τριπλασιασμό τους έως το 2018”. Στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα κάνει λόγο για “νέα μέτρα 9,3 δισ. € έως το 2018” καθώς “ΔΝΤ και Βερολίνο βλέπουν «μαύρη τρύπα» και λόγω ασφαλιστικού. Πιέζουν για μεσοπρόθεσμο-φωτιά”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Το «στοίχημα» του Κυριάκου!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι πολίτες δεν αρκούνται πλέον σε αόριστες και γενικόλογες υποσχέσεις, ούτε γοητεύονται επί μακρόν από πρόσωπα. Αυτό που κυρίως τους ενδιαφέρει είναι αν ο νέος ηγέτης φέρνει μαζί του βάσιμες ελπίδες για μια καλύτερη ζωή ή αν -αντίθετα- μας ζητά απλώς και μόνο να αλλάξουμε γι’ άλλη μια φορά οδηγό, αλλά όχι και πορεία, στον «μονόδρομο των μνημονιών»… “.

Ακόμη…
“Πού πάει η πατρίδα; Στην έξοδο από την κρίση ή στα βράχια; Αυτό αναρωτιέται στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Οι πρώτες ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δείχνουν ότι ανοίγει πόλεμο μέχρι τελικής πτώσεως με τον Αλέξη Τσίπρα ,που τον θεωρεί «τελειωμένο». Άρα βλέπει τον εαυτό του λίαν συντόμως ως πρωθυπουργό ,αποδεκτό και από την ξενοκρατία. Η οποία όμως, κατά τον αρθρογράφο, κάθε άλλο παρά θέλει την Ελλάδα ενωμένη, ανεξάρτητη και στηριγμένη επάνω στους έξι μοναδικούς στον κόσμο θησαυρούς της .Αισιόδοξος, όπως πάντα, πιστεύει ότι στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της η Ελλάδα θα έχει γεννήσει έναν ακόμη επαναστάτη ηγέτη, ισάξιο του Καποδίστρια, του Τρικούπη και του Βενιζέλου. Τα 200 χρόνια είναι η αφετηρία μιας σωτήριας αλλαγής για την πατρίδα…”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο σκοτεινός ανθελληνικός ρόλος του κυρίου Τόμσεν.
– Συνέντευξη-παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου. Προτείνει να μπουν στην κυβέρνηση τα κόμματα της Κεντροαριστεράς. “Μακάρι να βρεθεί το πολιτικό θάρρος για μία συμφωνία προγραμματικού χαρακτήρα”.
– Γιώργος Σταθάκης: “Η τελική συμφωνία για το ασφαλιστικό θα αποτυπώνει αμφίπλευρους συμβιβασμούς”.
– Ν.Δ.: Όλοι οι άνθρωποι του νέου Προέδρου
– Αδωνις Γεωργιάδης: “Το πολιτικό τέλος του Καμμένου είναι κοντά”.
– Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ, πρόεδρος του γαλλικού κόμματος UDI: “Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από τη ζώνη του ευρώ. Τελεία και παύλα”.
– “Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου που τώρα καταλαβαίνω ότι τα χάνω”. Ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης εμφανίζεται μετανιωμένος με δηλώσεις του στην “R”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Έχουμε μπλέξει. Και μαντάρα να τα κάνει ο κ.Κατρούγκαλος, πιο μαντάρα θα του ζητήσει να τα κάνει η τρόικα. Μαντάρα τα έχει κάνει ο κ.Τσίπρας, πιο μαντάρα του ζητάει να τα κάνει η τρόικα, αλλιώς θα τα κάνει ακόμα πιο μαντάρα ο Κυριάκος. Κι αφού τα κάνει μαντάρα ο Κυριάκος, κάποιον άλλον θα βρει η τρόικα να τα κάνει πιο μαντάρα. Έχουμε μπλέξει…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Δεν κάνουμε σχέδια για γάμο και παιδιά”. Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται στην “R”. “Είναι πολύ σημαντικός για μένα ο Θοδωρής, περνάμε τέλεια, αλλά δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι παραπάνω και ούτε πρόκειται!” ξεκαθαρίζει η ηθοποιός για την πολύχρονη σχέση της με τον Θ.Αθερίδη.
– “Η Έλλη γελά με τις φήμες περί χωρισμού”. Η τραγουδίστρια Ε. Κοκκίνου διαψεύδει σε φίλους της τη φημολογούμενη διάλυση της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.
– Ένας ξανθός άγγελος για τον Καρεμπέ. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον παλιό άσο του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ με εκθαμβωτική συνοδό σε νυχτερινή τους έξοδο, κατά την οποία έλαμπαν από ευτυχία.
– Ραντεβού στα… κρυφά! Πυκνώνουν τις συναντήσεις τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.
– Ευτυχισμένοι στη Θεσσαλονίκη. Η γιορτή του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 Τζώνη Καλημέρη στη γενέτειρα της δημοσιογράφου και αγαπημένης του Ανθής Σαλαγκούδη.
– Εβ. Καζαντζόγλου: Θαυμαστής-εφιάλτης για την Έβελιν.
– Μαριάννα Πυργιώτη-Ραμ Αβιράμ: Πρόταση γάμου στα Ιμαλάια!

 

 

Κυριακή στη Realnews:Compact Disc Club-Best

Disco in town,RealTaste,Ιστορικά & 10×5.000€

 

COMPACT DISC CLUB – “THE BEST DISCO IN TOWN”  


To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.

Αυτή την ΕβδομάδαThe Best Disco in Town 2 CD με disco τραγούδια που άφησαν εποχή.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Real taste

Οι 100 καλύτερες συνταγές μας σε ένα συλλεκτικό τεύχος.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.
Αυτή την Κυριακή: O Βομβαρδισμός του Πειραιά από τους συμμάχους το 1944.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€
10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€ -Ισχύει και για την έκδοση των 2€

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.