Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Η Realnews κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με αποκλειστική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει: “Δεν θα υποκύψουμε σε παράλογες απαιτήσεις”.

Ο Πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα προς τους δανειστές: “θα τηρήσουμε κατά γράμμα τη συμφωνία, χωρίς όμως να δεχθούμε αδικίες”. Ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει “όνειρα θερινής νυκτός” τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση, δηλώνει ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι απολύτως συμπαγής και εκτιμά ότι οι βουλευτές που θα υπερψηφίσουν το ασφαλιστικό θα είναι περισσότεροι από 153.
Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει ότι “ο Αλέξης Τσίπρας είναι το «πρόσωπο της Χρονιάς», με το δημοψήφισμα του Ιουλίου να είναι το «γεγονός της χρονιάς». Ο 40ρης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με εντυπωσιακές επιδόσεις για να καταλήξει Πρωθυπουργός κυβέρνησης που έχασε την αξιοπιστία της. Ήδη η καρέκλα του τρίζει με τα φλέγοντα προβλήματα του ασφαλιστικού και του αγροτικού να τον απειλούν επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες. Αλλά και με αντίπαλό του τον νέο αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θα εκλεγεί στις 10 Ιανουαρίου. Αν όμως τα καταφέρει δεν έχει παρά να συνεργασθεί με την Αντιπολίτευση στα κορυφαία θέματα, ώστε να οδηγηθεί η πατρίδα στη σωτήρια ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό. Θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά του κρατούντος πολιτικού συστήματος, που έχει χάσει μέγα μέρος της αξιοπιστίας του….”
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Δεν είναι στις προθέσεις μου να αγνοήσω κανέναν στη Ν.Δ.”. Επίσης ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. σε συνέντευξη του στην “R” λέει μεταξύ άλλων: “εάν εκλεγώ αρχηγός θα κάνω το κόμμα πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα”.
– Κυριάκος Μητσοτάκης: Το άγνωστο τηλεφώνημα στον Τζιτζικώστα. Σε Θεσσαλονίκη και Αττική ρίχνει το βάρος του τις τελευταίες ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο.
– “Ασκώ πλήρως τις αρμοδιότητές μου υπό έκτακτες συνθήκες”. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απαντά σε όσους τον κατηγορούν για υπέρβαση του ρόλου του.
– Μυστήριο με 15 εκατ. € στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ! Ύποπτα για τέλεση αξιόποινων πράξεων ηγετικά στελέχη της περιόδου 2004-2012. 
Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη” εκτός κι αν ο τραπεζίτης είναι κοντός-μελαχρινός ή ψηλός-ξανθός, οπότε χαιρέτα το σπίτι που χάνεις. Αν από την άλλη είσαι εσύ κοντός-ξανθός, σε βγάζει η τράπεζα “δύστροπο” που δεν έγινες ψηλός-μελαχρινός, οπότε πάλι αποχαιρετάς το σπίτι που χάνεις. Παρά ταύτα, ευτυχές το νέον έτος-υπάρχει η ελπίδα να είναι κοντό-μελαχρινό το σπίτι και ψηλό-ξανθό το έτος…”
Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:
– “Θα παντρευτώ μέσα στο 2016”. Σε τροχιά γάμου Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης. Η λαμπερή παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως σχεδιάζει να ντυθεί νύφη το καλοκαίρι, πλάι στον γοητευτικό επιχειρηματία.
– “Θα ‘θελα πολύ να κάνω οικογένεια”. “Όπως τα παιδιά κάνουν όνειρα, έτσι κι εγώ λέω “θα ‘θελα να κάνω παιδιά”, αλλά δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σήμερα”, λέει στην “R” η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
– “Δεν αποκλείω την επανασύνδεση!”. Η Κατερίνα Καινούργιου στην “R”: “Τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον αγαπώ πάντα. Μου έκανε έκπληξη με το ταξίδι στο Λονδίνο. Όλα τα άλλα αφορούν μόνο εμάς”.
– Λαμπερές γιορτές για τους πρωταγωνιστές της σόουμπιζ.
– “Με εξοργίζει ο ρατσισμός σε όλες του τις μορφές”. “Είμαι υπέρ της διαφορετικότητας που ανοίγει νέους ορίζοντες, μας διδάσκει και μας εξελίσσει”, τονίζει στην “R” η Μαρία Καβογιάννη.
– Επέτειος στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια Ελεάννα Αζούκη και ο νεαρός εφοπλιστής Νίκος Αγούδημος γιόρτασαν τον έναν χρόνο της σχέσης τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.