Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Έρχεται;” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στα σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή. Η εφημερίδα γράφει “ποιοι του ζητούν να επανέλθει σύντομα στην ηγεσία της Ν.Δ. και ποιοι του προτείνουν να ιδρύσει νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς”.  Το ρεπορτάζ της Realnews κάνει λόγο για το “ποια επόμενα βήματα εισηγούνται στον πρώην πρωθυπουργό οι συνεργάτες του ανάλογα με το πρόσωπο που θα εκλεγεί πρόεδρος στη Ν.Δ.”. Επίσης, η εφημερίδα δημοσιεύει πληροφορίες για τα τηλεφωνήματα με τον Αλέξη Τσίπρα και τους διαλόγους των δύο ανδρών.
Ακόμη στη Realnews μιλούν οι 4 υποψήφιοι για την ηγεσία της Ν.Δ., ενώ 10 κορυφαία στελέχη του κόμματος λένε “τι θέλουν και τι ζητούν από τον νέο πρόεδρο”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Μήπως να… κυβερνήσετε;”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η ανοχή των Ελλήνων απέναντι στο υφιστάμενο πολιτικό σύστημα έχει πλέον εξαντληθεί, μετά από έξι συνεχή χρόνια βαθειάς και πολύπλευρης κρίσης. Η κοινωνία “βράζει”, καθώς έχει συνειδητοποιήσει ότι τα κόμματα και οι ηγεσίες τους δεν έχουν ευθύνες μόνο για την ηθική, πολιτική και οικονομική χρεοκοπία της χώρας το 2009, αλλά και για την αδυναμία της στη συνέχεια να εξέλθει της κρίσης και να ανακάμψει”.

Επίσης…
Με την ευκαιρία της παρασημοφορίας Ελλήνων δημοσιογράφων από των Πρόεδρο της Δημοκρατίας το σημερινό άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη είναι αφιερωμένο σε 18 ήρωες και μάρτυρες της Ελληνικής δημοσιογραφίας, τους οποίους ελάχιστοι γνωρίζουν. Οι έντιμοι αγωνιστές της ελευθεροτυπίας είναι χιλιάδες, σημειώνει ο αρθρογράφος. Μόνο που, σεμνοί και αθόρυβοι καθώς είναι, έχουν σαν μοναδική αμοιβή την αγάπη του αναγνώστη, δηλαδή ένα αληθινό χρυσάφι. Ευχής έργο θα είναι να αποτελέσει θεσμό η εκδήλωση της Τετάρτης ώστε να τιμώνται οι ξεχωριστοί λειτουργοί του Τύπου, ιδιαίτερα εκείνοι που αγωνίζονται για τα εθνικά θέματα ή χάνουν τη δουλειά τους γιατί η έντιμη πέννα τους δεν είναι αρεστή στα αφεντικά τους…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αλέξης Τσίπρας: Οι “δύσκολες” συναντήσεις με Μέρκελ και Νταβούτογλου. Τι είπαν στον Έλληνα πρωθυπουργό και τι τους απάντησε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό.
– Παναγιώτης Κουρουμπλής: “Λέω “ναι” σε Εξεταστική Επιτροπή από την ΟΝΕ μέχρι σήμερα”.
– Το αυστηρό μήνυμα της Φώφης Γεννηματά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
– Τζον Πόλσον: “Εάν κάνετε όσα πρέπει, μπορείτε να επιστρέψετε στις αγορές στα μέσα του 2016”, δηλώνει στην “R” o Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής.

Και στην ¨”Πράβδα” του Στάθη:
“STAR WAR κι έγινε αστρόσκονη το “παράλληλο πρόγραμμα”. Το διακτίνισε ο Darth Sidius Σοϊμπλε στη σκοτεινή πλευρά του νεφελώματος της Ανδρομέδας. Είθε η Δύναμη να είναι μαζί μας, αδέρφια του Χρέους, πουλιά των Δόσεων και πράσινα ανθρωπάκια των κόκκινων Δανείων…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Το δώρο που θέλω είναι ένα παιδί!”. Το γράμμα της Έλενας Παπαρίζου στον Αϊ-Βασίλη.
– Μυστικός αρραβώνας για Ζέτα-Παναγιώτη. Το όμορφο μοντέλο Ζ. Θεοδωροπούλου και ο ποδοσφαιριστής Π. Ταχτσίδης επισημοποίησαν το δεσμό τους υπό άκρα μυστικότητα.
– “Δίπλα στον Δημήτρη νιώθω ασφάλεια”. Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά πρώτη φορά τόσο ανοικτά για τον σύντροφό της Δ. Ουγγαρέζο και εκμυστηρεύεται στην “R” άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.
– Γλέντι αλα…Ελληνικά στη Σόφια! Περιζήτητοι είναι οι Βανδή, Καρράς, Χατζηγιάννης κ.ά. στη Βουλγαρία, γι’ αυτό και αποθεώνονται κάθε φορά που εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα της.
– Η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο οικονομικός αναλυτής Στράτος Πατσατζής ζουν έναν παράφορο έρωτα.
– Το πάρτι της χρονιάς! Ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χάρτ έκλεψαν την παράσταση με το λαμπερό πάρτι τους στο Μαϊάμι, όπου ήταν παρούσα και η πρώην σύντροφός του, Πάρις Χίλτον.

Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club-

Magic Moments, Harpers’s Bazaar & Iστορικά

COMPACT DISC CLUB – “MAGIC MOMENTS”


To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.   

Αυτή την ΕβδομάδαMagic Moments για μια μαγική, εορταστική ατμόσφαιρα. 2 CD με υπέροχα τραγούδια για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει εντυπωσιακά δώρα και τις καλύτερες αγορές για τις γιορτές.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.

Αυτή την Κυριακή: Η τελευταία φάση του ψυχρού πολέμου και η κατάρρευση της Σοβιετικής ένωσης

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δωροεπιταγή 10€ στα notosgalleries για όλους τους αναγνώστες της Realnews

Ισχύει για αγορές έως 31/12 σε προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών.

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  “NINE”

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ.

 

Η REALNEWS ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ

2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

  • ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ – ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ – 20€ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ  – ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ- 16€ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΜΑ – ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΙΚΙ – 10€ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – ΧΑΝΑΖΟΥ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – 13 ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.