Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Οι δανειστές πιέζουν για «διεύρυνση» της κυβέρνησης!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο και τις ζωηρές ζυμώσεις.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα: “Φουντώνουν τα σενάρια μετά την απώλεια δυο βουλευτών από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία” και υπογραμμίζει: “”Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί προϋπόθεση για τη ρύθμιση του χρέους”, διαμηνύουν στην Αθήνα οι Βρυξέλλες. Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές πιέζουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συμμετοχή στην κυβέρνηση”. 
Στο ίδιο μήκος κύματος η Realnews φιλοξενεί συνέντευξη του Πάνου Καμμένου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: “Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί”.
Θέμα του Χρήστου Πασαλάρη στο σημερινό άρθρο του είναι η εκλογή του νέου αρχηγού της «Νέας Δημοκρατίας», του όγδοου κατά σειρά στα 41 χρόνια της ιστορίας της. Κάπου 200.000 οπαδοί του κόμματος καλούνται να επιλέξουν τον καλύτερο ανάμεσα στους 4 υποψηφίους, Ευχής έργο, σημειώνει ο αρθρογράφος, θα ήταν ο ένας από τους τέσσερις να είχε τα προσόντα όλων, όπως ευχόταν και ο ιδρυτής της ΝΔ Καραμανλής σε ανάλογη εκλογή το 1984.Και τότε όμως, όπως και τώρα, οι υποψήφιοι «τρώγονταν» μεταξύ τους με κίνδυνο να διασπαστεί το κόμμα. Η ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης, σε συνδυασμό με μια ριζική ανανέωση του κόμματος , είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά, καθώς η πατρίδα βιώνει την κορύφωση της κρίσης. Και καθώς ο λαός την βλέπει ως εναλλακτική λύση ,για την περίπτωση που η σημερινή κυβέρνηση συνεχίσει την καθοδική πορεία της…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

-“Ως Πρόεδρος της Ν.Δ. φιλοδοξώ να ενώνω και να συνθέτω”. Αποκλειστική δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην “R”.
-O Γιώργος Σταθάκης αποκαλύπτει στην “R” ποιές διορθωτικές κινήσεις θα κάνει στο θέμα των πλειστηριασμών και των “κόκκινων” δανείων.
-Όλγα Κεφαλογιάννη: “Δεν αρκεί μόνο η εκλογή προέδρου. Χρειάζεται να γίνουν πολλά στη Ν.Δ.”.
-Ανταπόκριση από το Παρίσι: Μαρία Δεναξά. Η Γαλλία γνώριζε εδώ και 3 μήνες ότι ήταν ο πρώτος στόχος των Τζιχαντιστών – Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Γαβρά- Πόσο ασφαλή είναι τα ελληνικά αεροδρόμια;

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Απορώ γιατί οι Τρόικα (και ο Τρύφων) αφήνουν το σεξ αφορολόγητο! Κάτι μας ετοιμάζουν…
(Σημ.συντ: Αν τυχόν επιβληθούν “τέλη συνευρέσεων” θα έχουν αναδρομική ισχύ, φερ ειπείν, από 18 ετών; Και πως θα υπολογίζονται; Με βάση τις επιδόσεις της καλύτερης τριετίας; Για τις περιπτώσεις αποχής υπάρχει κώλυμα Συνταγματικότητας, ή θα μας πάρει όλους η μπάλα; Να οργανωθούμε βρε παιδιά!)…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-Θέλω να ζω το τώρα!”. Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για όλα στην “R”. “Δεν κοιτάζω το παρελθόν με νοσταλγία”.
-Απαντούν με καυτά φιλιά. “Είμαστε ευτυχισμένοι και περνάμε πολύ καλά, σε αντίθεση με όσα γράφονται”, τονίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να ζει χωριστά από τη Ζωή Τζάννη.
-“Δεν υπάρχει νέος σύντροφος”. Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει σε φίλους της ότι ούτε η ίδια ούτε ο πρώην σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν περάσει σε άλλες σχέσεις.
-“Ο πρώτος μου έρωτας ήταν Ελληνίδα”. Ο Βενσάν Κασέλ μιλά στην “R” για τον χωρισμό του από τη Μ. Μπελούτσι και αποκαλύπτει τη γυναίκα που τον συντάραξε όταν ήταν μικρός.
-Το φλερτ που… άναψε φωτιές! Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου και το μοντέλο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι αχώριστοι το τελευταίο διάστημα.

 

Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club με

γαλλικά τραγούδια,Harper’s Bazaar & Ιστορικά

To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.   

Αυτή την Εβδομάδα: Prêt a Porter 2 cd με τα πιο λαμπερά ονόματα του καλού γαλλικού τραγουδιού.

 Δείτε εδώ τα τραγούδια:

HARPER’S BAZAAR

Ανανεώστε το λουκ σας, με τις  καλύτερες προτάσεις των σχεδιαστών.

 Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.

Αυτή την Κυριακή:  Μεγάλο αφιέρωμα στη Γενοκτονία των Ποντίων.

 Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  “NINE”

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.