Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Το Βερολίνο πιέζει για τρίτο μνημόνιο” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στην κρίσιμη αυριανή συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “ο Ελληνας πρωθυπουργός ζητεί αναπτυξιακό πρόσημο στο νέο πρόγραμμα και απορρίπτει νέα μέτρα λιτότητας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο οικονομικός σύμβουλος της Μέρκελ, Λαρς Φελντ, μιλά στην “R” για “Graccident” (ελληνικό ατύχημα) και μας… προτρέπει: “Υπογράψτε νέο μνημόνιο για να αποφύγετε την κατάρρευση της οικονομίας σας”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Τώρα τρέχουμε!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τα πολλά λόγια και οι συνεντεύξεις πρέπει τώρα να σταματήσουν ή έστω να μειωθούν και τα έργα, οι πράξεις να αρχίσουν. Φτάνει η συζήτηση… Τώρα τρέχουμε! Η χώρα και η κοινωνία δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Αρκετός χρόνος χάθηκε… Η αβεβαιότητα πρέπει να τερματισθεί! Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα!”.

Ακόμη…

Μέσα σε αυτές τις δέκα μέρες γράφεται το μέλλον της πατρίδας – ποιος ξέρει για πόσα χρόνια, τονίζει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Η σύναξη των κορυφαίων ηγετών της Ευρώπης την Πέμπτη, η αυριανή συνάντηση Τσίπρα –Μέρκελ στο Βερολίνο και το έκτακτο Γιουρογκρούπ της νέας εβδομάδας θα δείξουν αν η Ελλάδα, με το σπάνιο γεωπολιτικό της πλεονέκτημα, περιζήτητο και από άλλους «πλανητάρχες», θα είναι στο εξής ισότιμο, ανεξάρτητο και ενεργό μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, χωρίς ταμειακές θηλιές στον λαιμό της και χωρίς τα αυταρχικά «Νάιν» της ξενοκρατίας. Με το λαό της «πάντα μπροστάρη και αξεπέραστο»!..

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Κύμα υποστήριξης από Γερμανούς πολιτικούς για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις.

– Πάνος Σκουρλέτης: “Η επιδίωξη λύσης εντός του ευρώ αποτελεί τη βασική μας στρατηγική. Δεν υιοθετούμε όμως τη λογική του ‘πάση θυσία’ “.

– Ντόρα Μπακογιάννη: “Να υπάρξει μια εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία”.

– Τα σχέδια του Μιχαλολιάκου μετά την αποφυλάκισή του.

– “Δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι”. Το μήνυμα που στέλνει η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, και η τελευταία συνομιλία του 20χρονου με τον συγκάτοικό του στη σχολή.

– Αγρια επίθεση στη γραμματέα του Χριστοφοράκου. Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Κατερίνα Τσακάλου, που είναι μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση της Siemens.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

    “Ο χρόνος είναι όντως σχετικός. Διακτινισθήκαμε πίσω στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου και ο Βαρουφάκης έβγαλε σέλφι με τον Αϊνστάιν. Ουάου! (Πάντως ο Αϊνστάιν λέει ότι πρόκειται περί μοντάζ)…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γνώρισε τον Δημήτρη στους γονείς της! Η Δούκισσα Νομικού έκανε το μεγάλο βήμα. Με ιδιαίτερη χαρά η μητέρα και ο πατέρας τής παρουσιάστριας υποδέχθηκαν τον Δ. Θεοδωρίδη.

– “Θα κάνω τους Ελληνες περήφανους”. Η Μαρία-Ελενα Κυριάκου, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, τονίζει πως προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της.

– “Ο Σπύρος είναι πάντα στο πλάι μου”. Η Αθηνά Τσιλύρα μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Σπ. Παπαδόπουλο και τονίζει: “Εχουμε ένα παιδί και αυτό είναι τα πάντα και για πάντα”.

– Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Ζηλεύω τους φίλους μου που έχουν παιδιά”.

– Κατερίνα Ζαρίφη: “Θέλω να γίνω ηθοποιός από 15 ετών”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.