Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο “Το ΔΝΤ επιστρέφει και φέρνει νέα μέτρα” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.Ο πρόεδρος του EWG Τόμας Βίζερ αποκαλύπτει στην«R» ότι θα υπάρξουν νέες εντατικές διαπραγματεύσεις και αλλαγή των όρων του μνημονίου αμέσως μετά τις εκλογές. Καλεί τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να συμφωνήσουν και να προωθήσουν από κοινού τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Αλέξανδρος Κρητικός Διευθυντής Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών δηλώνει στην «R»: «Η αύξηση των φόρων στην παρούσα κατάσταση της Ελλάδας είναι “δηλητήριο”». 
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Η ευκαιρία της Δευτέρας!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η νέα τηλεμαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη τη Δευτέρα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την επανεκκίνηση της πολιτικής μας ζωής, που πρέπει επειγόντως να ξεπεράσει τη βαθειά κρίση της, συνομιλώντας ανοικτά και με ειλικρίνεια με την κοινωνία και προτείνοντας πραγματικές λύσεις για τα οξυμένα προβλήματά της.”.
Ακόμη…
Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης καλεί τους δύο μονομάχους να δεσμευτούν στην τηλεμαχία της Δευτέρας ότι ως πρωθυπουργοί, θα υψώσουν ανάστημα στην ξενοκρατία, ό,τι και αν αυτό σημαίνει, ακόμη και την εξόντωσή τους, όπως συνέβη στο παρελθόν με ηγέτες που σήκωσαν ανάστημα στα ξένα αφεντικά. Οι ποιοτικοί ψηφοφόροι οδεύουν προς την κάλπη πολύ διαφορετικοί από τους προκατόχους τους. Κοιτάζουν τους επτά κατάματα, ερευνούν το φάκελό τους, εξετάζουν αν διαθέτουν τρία σπουδαία προσόντα: Να μη φοβούνται το θάνατο, να μη λατρεύουν το χρήμα και να βάζουν πάνω από όλα το καλό της πατρίδας. Και εύχονται να έχουν ως πρότυπο Μεγάλους Έλληνες που πέθαναν στην ψάθα όπως ο Καποδίστριας, ο Τρικούπης και ο Πλαστήρας ή υπέφεραν αυτοεξόριστοι όπως ο Βενιζέλος που διπλασίασε την Ελλάδα και ο Καραμανλής που την εξασφάλισε στην Ευρώπη…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Δημοσκόπηση της MRB για «R»: Στο ντιμπέιτ κέρδισε ο… κανένας με 34,4%. Ακολουθούν Μεϊμαράκης και Τσίπρας με ποσοστό πέριξ του 14%. «Κόκκινο» από τους πολίτες. Το 66,3% απαντά δεν μας κάλυψαν… ούτε οι ερωτήσεις και το 81,6%… ούτε οι απαντήσεις.
– Τι λέει ο Καραμανλής για Τσίπρα, Μεϊμαράκη, Λαφαζάνη, Χ.Α. και το σενάριο του μεγάλου συνασπισμού. 
– Φώφη Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ καταλύτης για ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση τετραετίας». 
– Πάνος Καμμένος: «Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου πυροβόλησαν τη χώρα». 
– Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει αρχηγικό κόμμα». 
– Ολγα Κεφαλλογιάννη: «Ναι στον μεγάλο συνασπισμό, αλλά με προγραμματική συμφωνία». 

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

Κυριακή κοντή γιορτή, οι εκλογές αυτήν τη φορά πέφτουν του Αγίου Ευσταθίου, συνεπώς στώμεν καλώς, μεγάλη η χάρη του, σταθεροποιείται σταθερά η κατάσταση-πως λένε τους Στάθηδες στα γερμανικά, βρε παιδιά;…

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-«Θέλω να κάνω οικογένεια με τον Δημήτρη!». Η Δούκισσα Νομικού λάμπει από ευτυχία. Η σαγηνευτική παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Δ.Θεοδωρίδη και πως προχωρούν σοβαρά. 
-Σχέδια γάμου για Θωμαή-Λευτέρη. Η τραγουδίστρια Θ.Απέργη και ο ηθοποιός Λ.Δημηρόπουλος δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
-Οριστικός χωρισμός. Τίτλοι τέλους για τον ποδοσφαιριστή Γ.Τζαβέλλα και το μοντέλο Αθ.Πικράκη. Οι προσπάθειές τους να μείνουν μαζί απέβησαν άκαρπες. -Φούντωσε ο έρωτας Αλκι και Ευγενίας. Ο Αλ.Κούρκουλος και η Ευγ.Δημητροπούλου απόλαυσαν τις διακοπές τους στα Κύθηρα και όλοι έλεγαν πόσο ταιριάζουν. 
-Νέο ειδύλλιο στη σόουμπιζ. Η ηθοποιός Α.Μενενάκου είναι ερωτευμένη με τον Δ.Φωτόπουλο, που εργάζεται σε θεατρικές επιχειρήσεις. 

 

Κυριακή στη Realnews:Compact Disc Club (Babel),

Ιστορικά Θέματα,Taste&10 επιταγές των 5000€

COMPACT DISC CLUB – “BABEL”

To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.   
Αυτή την Κυριακή η έθνικ συλλογή Βαβέλ και με τα 2 CD.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.
Αυτή την Κυριακή: Ο Ζαχαριάδης στην εξορία, η ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, o Έλγιν και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και πολλά άλλα άρθρα.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Realtaste
Το γευστικό αλφαβητάρι της Κρήτης σε 87 απολαυστικές συνταγές.

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€.
Ισχύει και για την έκδοση των 2€.

ΚΟΥΠΟΝΙ GOODY’S
Μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες. Εκπτωτικό κουπόνι  6€ για να απολαύσετε κλασικές γεύσεις Goody’s. Ισχύει και στα καταστήματα και για delivery, για παραγγελίες άνω των 18 ευρώ.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ:


 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.